Как да придадете на очите си сияен вид, на устните

...
Как да придадете на очите си сияен вид, на устните
Коментари Харесай

Подобрете външния си вид само за 5 минути

Как да придадете на очите си лъчезарен тип, на устните си - приятна компактност, а на бузите – блестяща червенина? Има елементарни и комфортни способи, които ще изтрият непотребните години от лицето ви и ще придадат на кожата ви пресен тип.

Отделете 1 минута дневно, с цел да отпуснете мускулите на лицето си. Направете мимика пред огледалото. Това би трябвало да се практикува интензивно и без съмнение. И тези лесни действия ще ви спомагат да имате хубав и разцъфтял външен тип. Можете да извършите визията си сияйна, устните си малко по-обемни, а бузите ви да блестят от червенина.

При отмалялост или стрес, може да почувстваме мускулни болки. Напрежението може да се натрупа и в мускулите на лицето. Тогава то придобива известна ъгловатост, вдървеност и престореност. „ Вкаменените “ мускули ни прибавят години и не ни вършат привлекателни.

1. Пред огледалото

Направете мимика за 1 минута. Нека всички области на лицето са включени: брадичката, устата, челото и даже носа. Не се срамувайте и не се опасявайте. Колкото по-активни са израженията на лицето, толкоз по-добре. Тези извършения усъвършенстват микроциркулацията, което оказва помощ да се отпусне лицето и да му придаде прелестен тип.

2. Обем на устните

Текстурираните устни са доста привлекателни. Но в този случай пластмасата или ботоксът не са алтернатива. Можете просто да следвате тези стъпки.

Често имаме навика да стискаме устни, да спускаме ъглите им. Това е неумишлено изражение на лицето, когато сме смутени, разтревожени или ядосани. В резултат на това устните стават по-тънки и по-малко преносими с течение на времето.

Ето извършения за превъзмогване на този неприветлив табиет:

• Прокарайте езика си по двете устни поредно, като обхванете цялата повърхнина.

• Натиснете устните вътре в устата и стиснете челюстите, задръжте в това състояние за 10 секунди. След това направете противоположното придвижване - направете муцунка с устни колкото е допустимо повече.

• След привършване на упражненията нанесете малко растително масло върху устните с показалеца и междинния пръст и разпределете с хоризонтални придвижвания.

Тези операции ще подобрят привлекателността на устните.

3. Сияещ взор

Искрящите очи придават юношески тип на всяко лице. Но очите се уморяват от работа, стрес, замърсяване на въздуха. За да възстановите сияещия тип, е належащо да упражнявате мускулите към очите.

Как да го създадем:
Каква е тайната на хубостта на Джей Ло
Латино дивата Дженифър Лопес несъмнено е човек, който съумява да ни убеди, че възрастта е единствено цифра. На младежкия тип на Джей Ло биха...

• Затворете очи и стиснете компактно клепачите. Задръжте за към 5 секунди. След това отворете очите си необятно. Повторете 5 пъти.

Сега би трябвало да масажирате зоната към очите:

• Натиснете деликатно с показалеца си и извършвайте кръгови придвижвания (от веждите до скулите)

• Разтрийте дланите си, като ги загреете

• Внимателно поставете дланите си върху очите за няколко секунди.
7 хитри приложения на меда за по-красива кожа
Наред с многото си изгоди за здравето, медът може да има чудни приложения за хубостта. Снабден с мощен удар с антисептични, антибактери...

4. Румени бузи

Атрактивните бузи са прибрани и твърди, с червенина. С годините кожата губи влага и неотстъпчивост. Ето 3 извършения, с цел да върнете естествения си искра. Можете да ги вършиме, когато ви е комфортно.

• Поемете въздух и надуйте бузите си. " Търкаляйте " въздуха от едната буза на другата.

• Правете бутащи придвижвания с език (бутайте бузите си с усилие).

• Прищипвайте бузите с пръсти, с цел да активирате притока на кръв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР