Как да предотвратим рака? Може би си задавате този въпрос.

...
Как да предотвратим рака? Може би си задавате този въпрос.
Коментари Харесай

Как да предотвратим рака? Интересна информация!

Как да предотвратим рака? Може би си задавате този въпрос. Важно е да знаете за този признак!

Съществува китайски способ за изхвърляне на камъните от жлъчката през дебелото черво, който е доста известен в Азия и се счита, че предотвратява рака.

Това е доста известно национално средство измежду китайците, което е помогнало на мнозина да се отърват от камъните в жлъчката по по-лесен и по-малко рисков метод.

Китайският доктор Лай Чиу Нан предлага изцяло натурален способ за унищожаване на камъните от жлъчката. Според него, те са доста рискови: като се изключи че предизвикват болежка, те водят и до жълтеница и даже рак.

Проучванията демонстрират, че хората, които се разболяват от рак, са имали и камъни в жлъчката. „ Ракът в никакъв случай не е първото заболяване, споделя доктор Лай, като отбелязва, че нормално има доста други проблеми, които водят до появяването на рак. Според неговите проучвания нормално хората с рак преди този момент са имали камъни в жлъчката.

Как да предотвратим рака? Погрижете се за здравето на жлъчката. Един от признаците на камъни в жлъчката е възприятието на задоволеност, директно след хранене или в самото начало на храненето. Имате възприятието, че не можете да смилате храната. Ако положението стане по-сериозно, се появява и болежка. Ако смятате, че имате камъни в жлъчката, най-добре е да посетите доктор.

Този античен китайски способ за унищожаване на камъни в жлъчката е добър и за подсилване на черния дроб.

Изхвърляне на камъните от жлъчката
Първите пет дни пийте всяка заран 4 чаши прясно изцеден ябълков сок или най-малко изяжте 4-5 ябълки. Ябълковият сок омекотява камъните в жлъчката. Тези пет дни можете да се храните обикновено денем.

Не би трябвало да вечеряте на шестия ден.
На този ден в 18 ч. вземете чаена лъжичка британска сол (магнезиев сулфат) с чаша вода.

Повторете процедурата в 20:00 часа. Магнезиевият сулфат отваря жлъчния мехур.

В 22:00 часа изпийте 5-6 супени лъжици зехтин или сусамово масло, със същото количество прясно изцеден лимонен сок.

Разбъркайте добре и изпийте. Маслото ще смаже камъните и ще ги направи по-лесни за премахване.

Вижте още: 7 здравословни казуса, които можете да облекчите със сол

На идната заран би трябвало да откриете в изпражненията си зелени камъни, които нормално се носят във водата. Дори в случай че нямате признаци на камъни в жлъчката, този способ е безопасен и потребен.

Преди да опитате, направете консултация с персонален доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР