Как да предотвратим инсулт и инфаркт? Подобряването на сърдечно-съдовото здраве

...
Как да предотвратим инсулт и инфаркт? Подобряването на сърдечно-съдовото здраве
Коментари Харесай

Домашно средство за чисти артерии

Как да предотвратим инсулт и инфаркт?

Подобряването на сърдечно-съдовото здраве посредством унищожаване на плаката от артериите е сигурен метод за понижаване на риска от съществено сърдечно заболяване или инсулт.

Има естествени способи за разчистване на артериите. Поддържането на здравето и чистотата им зависи от вашата диета и това, което ядете.

Популярното изказване: „ Ти си това, което ядеш “ има смисъл. Храната въздейства на вашето здраве.

Почистете артериите и предотвратете инфаркт.

Ако ядете доста модифицирани храни, с наситени мазнини, химикали и отрови, те в последна сметка ще задържат и блокират артериите, което може да докара до съществени сърдечни проблеми и освен. Рискът от инфаркт или инсулт се покачва.

За тези, които избират да употребяват естествени други възможности за възстановяване на здравето на сърцето, това средство ви насочва в вярната посока.

Съставки:

30 скилидки чесън6 лимона, обелени и нарязани на дребни парченца1 литър чиста вода

Приготвяне:

Първо изплакнете и нарежете лимона. Сложете го в блендера дружно обеления чесън. Разбъркайте сместа до гладкост. Прехвърлете я в тенджера и прибавете 1 литър вода. Сварете течността. Когато стартира да ври, свалете тенджерата от котлона и оставете да изстине. Прецедете. Съхранявайте в тъмна стъклена бутилка, в ледник.

Употреба:

Пийте по 50 мл на ден в продължение на три седмици.

След това, направете пауза за една седмица.

Пийте още веднъж по 50 мл на ден в продължение на три седмици. Това лекуване може да се повтаря на всеки 6 месеца.

Вижте още: Ферментирали храни – здрави вътрешности

Предимствата на тази напитка:

понижава неприятния холестеролподобрява кръвообращениетонамалява броя на триглицеридите в кръвтаподобрява функционалността на черния дробпонижава кръвното наляганепредотвратява туморивъзстановява и подмладява вашите клеткиукрепва имунната системаподобрява бъбречната функционалност и понижава непотребната течностелиминира мастните натрупвания в тялото

Вече знаем по какъв начин да предотвратим инсулт и инфаркт. От нас зависи да се храним здравословно и да водим по-активен метод на живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР