Как да познаем, когато една жена не обича да чисти

...
Как да познаем, когато една жена не обича да чисти
Коментари Харесай

Седем признака, които подсказват, че жената е мърла

Как да познаем, когато една жена не обича да чисти и шета? Всяка дама има разнообразни разбирания за непорочност и изобщо няма да преувеличим, в случай че кажем, че има някои представителки на нежния пол, които меко казано могат да бъдат наречени мърли.
Как обаче да познаете дали една жена е такава?
В идващите редове ще ви разкрием 7 признака, по които с лекост може да разберете, че една дама е ужасна стопанка. Естествено, в случай че тя не умее да поддържа даже жилището си чисто, какво остава за хигиената и въшния й тип.

1. Кухненската мивка
Експерти споделят, че мивката в някои домове може да е даже по-мръсна о тоалетната паница. По краищата й може да има останки от храна, съчетани с мръсни съдове – това е съвършената среда за бактерии.

Оказва се, че това място даже може да е източник на салмонела и Escherichia coli. Лекари предлагат миенето на мивката да става с разтвор от хлор. Сменяйте гъбата за миене на чинии колкото е допустимо по-често.
2. Пералня
Точно по този начин – влагата постоянно остава вътре в нея, След измиване може да се съберат коса, конци и даже слуз в барабана. За да избегнете това е значимо да пускате пералнята с празен тъпан, като употребявате специфични почистващи препарати.
3. Вентилационни решетки
Обикновено такива има в кухнята, тоалетна и банята. Когато чистят, мърлявите домакини не помнят да извърнат особено внимание на тези неща, а това способства за разпространяването на микроби из пространствата.

4. Ключовете на лампите

Много дами, които в действителност са неприятни домакини, не помнят да почистят усърдно ключовете към лампите. Когато тръгнете да светвате нещо, може да забележите леки кафеви петна върху ключа или там, където действително не трябва докосван.

5. Дръжки на порти

Положението при тях е идентично. Много дами, чиято мощна страна не е чистенето и хигиента, не помнят точно за тази част от жилището, а гостите могат с лекост да видят петната по дръжките.

Важно е дамите да употребяват дезинфектанти и антибактериални кърпички, с които да минават тези сектори.

6. Поставка за четка за зъби

Ако инцидентно баня и тоалетна са в едно помещение, то ще може да погледнете идеално каква е хигиената в това толкоз значимо за всяка дама помещение. Плесените могат да съдържат ешерихия коли и могат да живеят точно в зоната при четките за зъби.

Добре е четката да се държи в затворена кутия и домакинята да се откаже от потреблението на чаши.

7. Дистанционно

То е в контакт с ръцетe на хората доста постоянно, само че е и отлична почва за размножаване на бактерии. Ако сред копчетата установите нечистотия, бягайте надалеч. Попаднали сте на дама, която не обича да чисти нещата в елементи и работи като „ кучето с опашката “.

Инфо: Жената – БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР