Как да почистите якето си от мазнини със собствените си

...
Как да почистите якето си от мазнини със собствените си
Коментари Харесай

Захабени ръкави, мръсна яка – якето ще стане като ново с тези средства?

Как да почистите якето си от мазнини със личните си ръце

Веднага откакто по якето се образуват мазни петна, е належащо да нанесете върху тях артикул, който има абсорбиращо свойство. Ако станат забележими вкъщи, е по-лесно да употребявате сол. Насипете сол на верните места, оставете якето и след известно време мазнината се всмуква изцяло. Има и различен излаз - да употребявате брашно или нишесте.

В случай, че произходът на петното е незнаен, би трябвало да се употребява примес от амоняк и Фея.

Непълна чаша вода;

Добавете амоняк към водата;

Добавете препарат за стъкло.

С този разтвор би трябвало да намокрите забрадка и да я разтриете върху нечистите зони на якето. Ако петната не престават, оставете якето да престои известно време. След това можете елементарно да премахнете петната с топла вода.

Удобни почистващи артикули

Най-често не разполагаме с нужните препарати, благодарение на които е доста елементарно да почистите нечиста повърхнина и да премахнете мазнините. В тази обстановка на помощ идват нормалните домашни средства.

Изсипете сол и нишесте в малко количество вода. При безредие се образува гъста примес. Тази примес би трябвало да се нанесе върху мечтаните зони и да се остави да изсъхне изцяло. След това нечистите места би трябвало единствено да се избършат с влажна забрадка.

Ако солта и нишестето не оказват помощ, тогава би трябвало да добавите малко лимонен сок към този състав от горната страна. Киселината има мощен резултат върху нечистите места и петната ще се отделят. След разчистване на якето може да останат линии. Лесно се отстраняват с гъба, потопена в сапунена вода. След всички операции якето би трябвало да се измие и изсуши.

Почистващи средства
Бяло като сняг пране: Как да го реализираме с ДОМАШНИ средства?
Белите облекла наподобяват ужасно и като облекло, и като домакински текстил. Съвременната промишленост предлага огромно многообразие от щампи и...
Прочети повече
Инструментите за разчистване на якета вкъщи са както следва:

    Гел;

    Шампоан;

    Пудра;

    Спрей.
С какви подръчни материали може да премахнете другите петна от облеклата
Ето по какъв начин да премахнете 8-те най-често появяващи се петна от пране: 1. Петна от кръв Накиснете петното в студена вода (топлата вода ще...
Прочети повече
Принципът на тяхното деяние и потребление е ненапълно подобен един с различен. Агентът би трябвало да се нанесе върху мястото на замърсяване, изчакайте, до момента в който мръсотията се разтвори или адсорбира. След това го отстранете с гъба или четка.

Спреят би трябвало да се напръска върху мръсотията и по-късно, когато изсъхне, се отстранява.

Преди приложимост шампоанът се разрежда във вода. След това разбийте на гъста пяна, която се разстила върху гъбата. След като петната изчезнат, отстранете останалия шампоан с чиста забрадка.

Пудрата ще помогне за нежно унищожаване на замърсяванията и мазнините от якето. Не е нужно да го миете. Достатъчно е да поставите пудрата на верните места, да я втриете и по-късно просто да я изчеткате.

Гелът се нанася върху петната, след изсъхване се отстранява с твърда четка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР