Как да пием вода правилно По правило количеството течност, което

...
Как да пием вода правилно По правило количеството течност, което
Коментари Харесай

Колко вода е нужна на тялото ни спрямо теглото

Как да пием вода вярно
По предписание количеството течност, което пиете, е значимо, наред с режимът на пиянство. Би било изцяло неправилно да се изпие цялата дневна норма за къс интервал от време: това ще нанесе удар върху работата на сърцето и бъбреците.
За да съставите вярно режим на пиянство за намаляване, изчислете нужното количество вода и го разпределете през целия ден, спазвайки следните правила:
1. Изпийте чаша вода със стайна температура на гладно, с цел да стартирате храносмилателната си система.
2. Препоръчително е да замените закуските сред главните хранения с 2 чаши чиста вода. Тялото ще похарчи 24 килокалории за тяхната обработка: това започва процеса на намаляване.
3. Препоръчително е да изпиете чаша чиста вода 10-15 минути, преди хранене. Това ще понижи апетита ви и размера на храна, която ядете.
4. Не пийте след хранене. Пиенето на течности, без да вреди на храносмилането е възможно единствено 20-30 минути, след хранене.
5. Супи, кафе, чай  и други питиета не са сурогат на водата.
6. Водата сред хранения се пие постепенно и не се съчетава с плодове.
7. Не е желателно да се пие вода час време, преди лягане, само че е значимо да се употребява сред вечеря и лягане.
8. В случай на чести стресови обстановки и до момента в който спазвате диета, защото това е стрес за организма, се предлага да се пие минерална вода, съдържаща магнезий (най-малко 100 mg на 1 литър). Този микроелемент е с успокоителен резултат. Той намалявайки възбудимостта на нервната система.
Навикът да се употребява несъмнено количество вода може да се построи от и на всяка възраст. Това ще е от изгода за тялото. Този табиет се развива последователно. За начало е задоволително да поставите бутилка вода на видно място: в кухнята, на работния плот, до компютъра. Погледът от време на време ще пада върху нея и ще припомня да приемате течност. За някои работи „ естетическият “ способ. При него, водата се изсипва в красива чаша, която хваща вниманието и подтиква подсъзнателно към консумация.
Дни за пиянство на гладно
 Колко вода е нужна на тялото ни по отношение на тежестта (част I) Колко вода е нужна на тялото ни по отношение на тежестта (част I)
Отдавна е известно, че тялото се състои приблизително от 70% вода. Ролята ѝ е да обезпечава гладкото действие на тялото. Водата в организм...
Диетолозите предлагат да се употребяват дни на гладно във водата за намаляване. За задачата разделете нужното количество въз основа тежестта си на 8 равни порции и пийте денем.
Един гладен ден в средата на седмицата (в пика на натоварванията), съгласно психолозите, ще е от изгода за интензивно пречистване на тялото, унищожаване на токсините и възстановяване на общия тонус в тялото. Наред с това ще разреши да отслабнете с 1-2 кг. Не бива да се увличате в гладните дни, защото това може да докара до липса на витамини.
Лимонената вода се употребява и за гладни дни. Лимоновият сок форсира разграждането на мазнините, а витамин С, съдържащ се в цитрусовите плодове, подкрепя кръвоносната и нервната система по време загубата на тегло. Приготвянето на лимонова вода е просто. Достатъчно е да вземете парче свеж лимон и да поставите в съд с гореща вода, по-късно покривате контейнера с похлупак и оставете за 10-15 минути.
Тялото усвоява елементарно сходна вода на фона на отхвърли за ястие. Такова разтоварване, не се предлага за хора с проблеми с храносмилателната система: лимонената киселина предизвика производството на стомашен сок.
Водата е източник на вярното действие на всяко създание. Човекът не прави изключение. Един елементарен надзор върху водния баланс освен оказва помощ за намаляване, само че и поддържа успеваемостта, усъвършенства кожата, косата, тонуса на тялото и възстановява храносмилането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР