Как да отслабнем? Анализирайте къде точно имате натрупани мазнини и

...
Как да отслабнем? Анализирайте къде точно имате натрупани мазнини и
Коментари Харесай

Кажете ни къде сте натрупали излишни мазнини и ние ще ви кажем как да ги премахнете!

 Как да отслабнем? Анализирайте къде тъкмо имате насъбрани мазнини и ще намерите решение на казуса в тази публикация.

Замисляли ли сте се за какво ви е толкоз мъчно да отслабнете, макар обстоятелството, че непрекъснато се ограничавате в храната и вършиме извършения? Може би вършиме това неверно. Важно е да разберете къде в тялото си сте склонни да трупате непотребни килограми.

Как да отслабнем?

Има 6 съществени вида телосложения, според от това къде имате насъбрани непотребни мазнини. Тези препоръки ще ви оказват помощ да отслабнете, според от вашия вид.

Мазнини на корема

1. Излишно тегло от преяждане. Преяждането е една от главните аргументи за наднорменото тегло. Ако трупате ненужно тегло основно в горната част на тялото, това значи, че ядете прекалено много захар и като цяло преяждате.

Решение:

За да отслабнете, би трябвало да намалите количеството употребявана храна, изцяло да премахнете захарта и да се занимавате с физическа интензивност най-малко 30 минути дневно.

2. Нервен корем. Наднорменото тегло, което се натрупва в долната част на корема и в профил, се предизвиква от стрес, тревога и меланхолия. Хората с „ нервозен корем “ постоянно обичат да ядат сладки неща, като да вземем за пример шоколад, когато са подложени на стрес.

Решение:

Най-доброто нещо, което можете да извършите е да намалите равнищата на стрес посредством физическа интензивност. Важно е също по този начин да избягвате консумирането на огромни количества сладкиши, с цел да се отървете от непотребните мазнини.

Подкожни мазнини

3. Глутенова цялост. Излишната лой, която се натрупва основно в бедрата, е присъща основно за дами с хормонален дисбаланс или по време на менопаузата. Често това е резултат от цикли за намаляване, които се сменят с набиране на ненужно тегло.

Решение:

Най-важното за вас е да избягвате пушенето и алкохола, да седите по-малко и да вършиме силови извършения.

4. Атерогенна метаболитна цялост. Хората, които натрупват непотребната лой региона на корема, който се надува като балон, постоянно имат проблеми с дишането.

Решение:

За да се преборите с този тип цялост, би трябвало да намалите потреблението на алкохола.

5. Пълнотата на венозното кръвообращение. Този вид цялост се смята за най-вече унаследен. Често се среща по време на бременност и при хора, страдащи от подути крайници.

Решение:

За да се справите с този вид цялост, би трябвало да се движите повече, да се изкачвате по стълби или да вършиме джогинг.

6. Пълнотата на бездействието.

Пълнотата на бездействието визира тези елементи на тялото, които преди са били дейни, да вземем за пример по време на подготовка или друга физическа интензивност. Сега интензивността е намаляла и индивидът прекарва повече време в седнало състояние.

Решение:

Най-важното при този вид цялост е да не вършиме дълги паузи с недояждане. Най-добре е да ядете по-малко, само че по-често и тялото ви ще форсира метаболизма и ще стартира да изгаря непотребните мазнини.

econet

 

Андрей Кончаловски: Гладуването удължава живота. Ситостта е покрай гибелта!

 

На тридесет години си мислите, че сте били глупави на двадесет, на четиридесет мислите, че сте били наивни на тридесет… „ Животът е болежка, да. Но въпреки всичко животът повече е…

Цялата публикация

Йодна решетка: Невероятните целебни свойства на простите линии

 

Има най-малко двадесет разнообразни болести, при които може да се облекчи положението, като се употребява йодна решетка. Малко флаконче с йод нормално се намира във всяка домашна аптечка – никой…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР