Как да носите рокли през зимата? Всичко е просто –

...
Как да носите рокли през зимата? Всичко е просто –
Коментари Харесай

Идеи, с които може да си с красива рокля и през зимата

Как да носите рокли през зимата? Всичко е просто – би трябвало единствено да изберете вярно останалите стилизиращи детайли, тъй че роклите да не висят безучастно в дрешника ви, до момента в който чакате пролетта. Роклите за зимата са идеалното предложение за женствена стилизация. Разберете обаче по какъв начин да ги носите, с цел да се чувствате ужасно и да не позволявате на зимното време да ви се отрази.

Топла рокля с мускети

Ботушите с горна част, достигаща над коляното, са фешън шлагер. Особено известни са моделите от натурален или неестествен велур.
Кои фешън трендове от минали години се завръщат?
Модата е жанр и метод на живот. Тя върви по пътя на своето естествено развиване, само че и постоянно възражда остарели и позабравени трендове от бли...

Те ще паснат идеално на плетени рокли. Можете да изберете втален модел, който ще подчертае вашата фигура. Рокли от този вид обаче се оферират и в оверсайз разновидности. Плетена рокля, достигаща доникъде на бедрата и високите ботуши на бедрата са идеалната рецепта за ужасно зимно облекло.

Не забравяйте обаче да изберете топли чорапогащи или клинове към комплекта си.

Как да носите рокля през зимата с пуловер?

Топлият пуловер е наложителен в зимния дрешник. Можете да го носите освен с панталон, само че и с рокля. Облечете необятен модел пуловер и прилепнала рокля с дължина над коляното. С тази композиция освен ще ви е топло, само че и ще се чувствате удобно и женствени.

Обемни модели пуловери с деколте " лодка " са превъзходен избор. Ако изберете рокля, приключена с дантела, резултатът сигурно ще е страховит.
Модата при зимните палта и хрумвания за ободряване на остарялата връхна дреха
Палтата са най-ключовата зимна дреха, която дефинира стила ви. Правилно определеното палто, което подхожда на вашата характерност и фигу...

Жилетка и вълнени чорапи с рокля през зимата

Изненадани ли сте от тази композиция? Това е превъзходен метод даже да носите обичаните си рокли с цветя през зимата. Всичко, което би трябвало да извършите, е да добавите по-дълга жилетка, достигаща доникъде на бедрото. Сложете топли чорапогащи на краката си и прибавете към тях ярки вълнени чорапи. Накрая " скочете " във военни ботуши и топлият и мекушав комплект е подготвен.

Дълги рокли за зимата

През зимата не е нужно да се отказвате от обичаната си макси дължина. Класически черни ботуши на висок ток се съчетават добре с дълги рокли. За да наподобява добре, облечете от горната страна късо палто или пухено яке.

Не забравяйте обаче, че най-хубавият резултат ще бъде реализиран, в случай че горната дреха доближава до талията ви – по-дългите якета или палта за макси рокли могат да изкривят фигурата и да създадат целия контур зле изглеждащ.
10 фешън зимни трендове, в които ще се влюбиш
Модата е въодушевление, жанр, метод на живот. Тя прави деня по-пъстър, по-красив. През топлия сезон дамите трескаво търсят последните модн...

С черен чорапогащник.

Това е най-очевидният избор и класика, предвещаваща най-големия триумф в стилизирането. Черните чорапогащи в композиция с мини рокля и черни ботуши са идеално предложение за зимата.

По това време на годината черните чорапогащи ще бъдат съвършени освен в елегантни обстановки, само че можете сполучливо да ги изберете и при композиране на тоалета си за работа.

И през зимата можете да се насладите на обичаните си рокли. Стига температурите да не паднат фрапантно, можете умерено да дефилирате в тях.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР