Как да направите тази тибетска гимнастика? 1. Разтрийте дланите си

...
Как да направите тази тибетска гимнастика? 1. Разтрийте дланите си
Коментари Харесай

Древните Тибетци Учат: Това Просто Упражнение Настройва Щитовидната Жлеза, От Която Зависи Здравето!

Как да извършите тази тибетска гимнастика?

1. Разтрийте дланите си добре, с цел да ги стоплите. След това деликатно поставете дланите върху щитовидната жлеза и да ги дръжте там в продължение на 10 секунди.

2. Трябва да преглътнете три пъти. Ако чувствате устата си суха, отпийте три дребни глътки вода.

3. Бавно издишайте.

4. Докато издишвате, наведете главата си напред и натиснете брадичката към гърдите си толкоз мощно, колкото можете. Дръжте брадичката си няколко секунди, без да дишате. Когато започнете да дишате, повдигнете брадичката. Нека главата да е компактно обратно.

5. Дръжте главата си в тази позиция за известно време. След като започнете да издишвате, натиснете брадичката към гърдите си още веднъж.

7. Повторете стъпки от 1 до 6. Движете главата постепенно, не бързайте, отпуснете се. Не мислете за нищо.6. Докато брадичката е на гърдите ви, постепенно завъртете главата си наляво и надясно, без да откъсва брадичката на разстояние от гърдите. По този метод се прави отличен масаж нащитовидната жлеза.

8. Завържете масажа с първата стъпка.

Упражнението може да бъде направено в седнало или изправено състояние. Необходимо е да го вършиме постоянно, защото това води до възстановяване на положението на щитовидната жлеза. Това е изключително потребно за хипотиреоидизъм.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР