Как да изглеждате перфектно на плажа? Достатъчно е изберете правилния

...
Как да изглеждате перфектно на плажа? Достатъчно е изберете правилния
Коментари Харесай

Как да изглеждате перфектно на плажа: Бански според типа фигура

Как да изглеждате съвършено на плажа? Достатъчно е изберете верния за вашата фигура бански и да го съчетаете със страхотни аксесоари. На какъв модел да заложите, цялостен или бански от две елементи да изберете? Това са някои потребни препоръки при избора на бански съгласно фигурата.

 Бански съгласно вида фигура

Бански съгласно вида фигура

Фигура ябълка

Ябълката и фигура с по-закръглена част към талията и корема, завършени крайници, пропорционални ръце и страхотни гърди. Това, което би трябвало да извършите, в случай че имате подобен вид тяло, е да наблегнете хубавите си извивки. Може да го извършите с цялостен бански с надълбоко деколте и асиметрична кройка, скриваща корема. Ако пък сте привърженички на банския от две елементи, дано долнището бъде с висока талия, а сутиенът с необятни презрамки. Изберете мрачен цвят. Добавете красиво парео и шапка и съберете погледите на плажа.

Фигура песъчлив часовник

При тази фигура плещи и бедрата са на една и съща линия, а талията е мощно подчертана. Едва ли ще ви е мъчно да изберете съвършения бански. Покажете красивата си фигура с бански от две елементи в земен цвят, може би бежов. Може да заложите на по-интересно горнище, не класическо. Добавете красиви цветове и щампи, украсителен колан към долнището или нещо друго, което закачливо да приковава вниманието към себе си.

Фигура правоъгълник

Раменете и ръцете са на идентична широчина, а талията не е подчертана. Вашата цел при банския е да създадете заблуда за талия. Ако предпочитате цялостен бански, потърсете подобен с надълбоко деколте, шарки, контрастни цветове. Обърнете внимание на линията на талията. Може да наблегнете с колан или връзки. Ако предпочитате бански от две елементи, една от двете би трябвало да придава размер на фигурата ви – вие изберете коя. Сутиен с ресни или бикини с забавен принт и връзки. Каквото и да изберете, ще си проличава и ще ви накара да изглеждате ужасно!

Фигура круша

Характерни за този вид фигура са необятните бедра и дребния бюст. За благополучие има бански, който може да трансформира минусите в преимущества. Добавете размер в горната част – със сутиен, който се връзва на врата, с подплънки или асиметрични презрамки. Задължително в ослепителен цвят. Бикините би трябвало да са в мрачен цвят. Важно е да не насочвате внимание към тях, а само към горната част.

Фигура триъгълник

За тази фигура се споделя, че е „ най-мъжката “. Но бъдете спокойни, единствената ви задача е да стесните разликата сред необятните плещи и тесните бедра, с цел да изглеждате ужасно. Изберете цялостен бански с тънки презрамки, връзващи се на врата. Може да си поиграете с материята, да добавите връзки на талията или пък коланче. За свършек изберете красиво парео, може и с ресни, което да ви направи още по-атрактивни на плажа.

Изборът на подобаващ бански костюм не е сложен, стига да знаете какъв вид фигура имате. С нашите препоръки сигурно към този момент сте наясно. Остава единствено да потърсите и откриете съвършения бански и подобаващи аксесоари към него, с цел да бъдете зашеметяващи на плажа това лято.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР