Как да изчистим паразитите от тялото – огромен брой хора

...
Как да изчистим паразитите от тялото – огромен брой хора
Коментари Харесай

Как да изчистим паразитите от тялото с билки и подходящи храни

Как да почистим паразитите от тялото – голям брой хора имат паразити в тялото, а множеството даже не знаят за това. Паразитите са в основата на доста типове болести. По-голямата част от засегнатите хора не са диагностицирани и даже не знаят, че ги носят. Изложени сме на паразити непрекъснато – от яденето на необработено месо или риба, до ходенето необут, или до пиенето на мръсна вода, а също по този начин и от шерването на леглото с домакински любим.

Нарушенията на храносмилането и диарията са постоянно срещани признаци на съществуване на амеби в тялото. А запекът постоянно демонстрира анкилостома (както и тапите на белите дробове и синусите, което нормално върви ръка за ръка със запушената храносмилателна система). Дори елементарните газове може да бъдат породени от амеба или от кандида.

Кожата е най-големият орган за детоксикация, тъй че червеите постоянно предизвикват обриви и псориазис , защото здравото тяло се пробва да изхвърли токсичността на паразита. Болезнените стави и ревматоидният артрит могат да бъдат породени от тъканни паразити, а неприятният мирис е различен главен индикатор за паразитна зараза.

Симптоми за съществуване на паразити в тялото:

  • Подуване на корема
  • Диария
  • Умора или чувство за уязвимост
  • Газове
  • Гадене
  • Наличие на паразити в изпражненията
  • Болка в стомаха
  • Повръщане
  • Отслабване

А в случай че се чудите по какъв начин наподобяват паразитите , ето тук може да видите образно една част. Ако пък се чудите по какъв начин се откриват паразитите в тялото, то тогава би трябвало да си извършите микроскопско проучване (тест) за паразити.

Как да премахнем паразитите с подобаващите храни

Има храни, които са доста харесвани от паразитите. Такива храни са рафинираната захар, рафинираните зърнени храни, млякото и месото, белият самун и бялото брашно, белият ориз и други.

Но има и храни, с които да премахнем паразитите в тялото. Особено в случай че ги ядем по-често. Такива храни са:

  • тиквени семки (сурови) – може да ги ядем под формата на кълнове в допълнение към салатата
  • ябълков оцет (домашен)
  • чесън
  • люти чушки
  • дестилат от семена на грейпфрут
  • броколи
  • репички
  • пикантен червен пипер
  • куркума
  • черен пипер
  • джинджифил
  • карамфил (дори убива яйцата на паразитите)
  • канела
  • масло от черен кимион
  • хрян
  • ленено семе
  • цвекло

Като резюме можем да кажем, че е хубаво известно време да започваме деня с чаша вода и 30 капки прополисова смес (клеева тинктура). След 15 минути ядем шепа сурови тиквени семки – на гладно. През деня одобряваме повече чесън и люто (стига да не ни нервира на корема), а също по този начин цвекло и ленено семе (например с кисело мляко). Пием доста вода дневно, която можем да преваряваме или да прибавяме зеолит. Намаляваме до най-малко приема на храните, които описахме първоначално.

Как да почистим паразитите от тялото с подобаващите билки

В България имаме доста положителни билки срещу паразити. Едни от най-известните са кисел бодил , зелени орехчета , пелин , карамфил , риган . Да забележим малко по-подробно по какъв начин се чистят паразитите с тези билки:

@ Обикновен кисел бодил

В България растението е известно също с имената царево грозде, царско дърво, жълтеника, див киселец, берберис и други На териториите на естествения ареал киселият бодил пораства по песъчливи, сухи и каменисти места при надморска височина до 1000 метра. В България типът е открит в цялата страна. Установено е още добре изявено антибактериално деяние на билката във връзка с стафилококи, ауреус, тения, ешерихия коли, салмонела и други

Можем да употребяваме плодовете на храста като чай или като храна под формата на сладка, компоти, мармалади и желета.

@ Настойка от зелени орехчета

Зелените орехчета са извънредно потребни в битката с всевъзможни паразити. За задачата изпиваме на гладно по 1 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни. Желателно е да не се храним до 30 минути по-късно, с цел да може да се усвои добре от организма ни.

Важно: Тези, които имат заболяване на щитовидната жлеза , не би трябвало да одобряват тази настойка или единствено след консултация с доктор. Причината е високото наличие на йод.

@ Пелин – по какъв начин да почистим паразитите от тялото

Пелинът може да помогне за лекуване на чревни паразити, като унищожи тип хелминти, прочут като Heterobranchus longifilis. Билката съдържа съединения, наречени сескитерпенови лактони, за които се счита, че отслабват паразитните мембрани.

За задачата одобряваме билката  пелин във тип на прахуляк по следната скица:

1-ви ден: вземаме 1 щипка преди хранене (с вода)
2-ри ден: вземаме 1/4 чаена лъжичка преди ястие (с вода)
3-ти ден: вземаме 1/3 чаена лъжичка
4-ти ден: 1/2 ч.л.

Увеличаваме последователно дозата до постигане на 1/2 супена лъжица. Приемането на пелин продължава 2 седмици. След това се взема по 1/2 супена лъжица един път на седмица (за няколко седмици).

Ако това не ни харесва, можем да си вършим чай от пелин срещу чревни паразити . За задачата вършим отвара от 1 чаена лъжичка от билката в 1 чаша вряла вода. Оставяме да се запари за 15 минути. Също по този начин можем да вършим и чай от босилек – по същата рецепта и за същата цел.

@ Карамфил

Снимка: peets.com

Схемата за приемане на карамфил във тип на прахуляк е:

1-ви ден: одобряваме по 1/5 чаена лъжичка 3 пъти преди ястие
2-ри ден: одобряваме по 1/4 чаена лъжичка 3 пъти преди ястие
от 3-ти до 10-ти ден: одобряваме по 1/3 ч.л. 3 пъти дневно преди ястие
след 10-тия ден: по 1 чаена лъжичка един път на седмица за няколко седмици

Също по този начин можем да си закупим подготвена тройчатка, която е композиция от трите билки – пелин, карамфил и зелен орех. Този артикул е доста добър за изработката на антипаразитна стратегия. Тройчатката можем да закупим под формата на смес или като капсули. Пие се по скица, разказан в упътването.

Можем да одобряваме надробен карамфил и по рецептата на прочут тайландски врач и преподавател. Съотношението е 5 елементи мляно ленено семе към 1 част млян карамфил . Приема се по 1 чаена лъжичка дневно, преди хранене, като първо се държи в устата към 5 минути, а след това се гълта. Приемът се предлага за към 6 седмици и се прави 2 пъти в годината през 6 месеца. Тази рецепта се счита за едно от най-хубавите решения срещу паразити.

@ Масло от риган

Риганът е извънредно скъпа билка. Помага за многочислени неща, а маслото от риган може да почисти тялото ни от всевъзможни паразити. За задачата одобряваме по 3 капки дневно, разтворени в малко вода. Малко люти, само че пък е извънредно ефикасно. Правим едномесечен курс на лекуване.

СЪВЕТИ

  • По-добре е да преварявате водата за пиянство, в случай че не сте сигурни в нейното качество и сигурност
  • Винаги си мийте ръцете след досег с домашните любимци
  • Лекарите предлагат да се организира пречистване на организма от паразити най-малко един път на всеки 6 месеца
  • Винаги мийте плодовете и зеленчуците с вода преди да ги изядете

С това приключва нашата тематика за това по какъв начин да почистим паразитите от тялото. Ще приключим с един анекдот, по отношение на прочистването от паразити:

Попитали един дядо на 105 години, по какъв начин по този начин е доживял до тези години. А той дал отговор: Веднъж месечно си пречиствам организма от бацили и паразити. Е добре дядо, може ли да ни кажеш по какъв начин прочистваш тялото от паразитите и бацилите? Ами с доста простоват способ. Един път в месеца не хапвам нищо в продължение на 1 или 2 дни. Започвам да чувствам по какъв начин бацилите и паразитите стартират да шетат в корема ми и да търсят храна. Тогава похапвам един залък самун и изчаквам малко. След като усетя, че паразитите и бацилите са се нахвърлили върху залъка самун, люсвам незабавно 3 чаши с мастика и те по този начин!

Как да гладуваме по метода автофагия на Йошинори Осуми

Как да гладуваме по метода автофагия? Какво е автофагия – развой и значение? В идващите редове ще се опитаме да намерим отговора на тези въпроси. И ще се опитаме да разберем за какво едно недояждане по метода автофагия е толкоз потребно за всеки човек. Да стартираме едно по едно: Какво е автофагия Думата автофагия произлиза от…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР