Как да гледате днешния мач на Green Bay Packers срещу Cincinnati Bengals NFL

...
Чакахте началото на редовния сезон на NFL 2023 в продължение
Коментари Харесай

Чакахте началото на редовния сезон на NFL 2023 в продължение на шест (дълги) месеца, от Super Bowl LVII на 12 февруари, точно. Чакането приключи. Футболът се завръща. Предсезонът на NFL 2023 е в ход. Всичко е наред в света на спорта.

Първите мачове от предсезон 2023 г. вече са в книгите. Вчера Houston Texans победиха New England Patriots с 20-9, докато Seattle Seahawks победиха Minnesota Vikings с 24-13. Но това е само началото – има още шест предсезонни мача на НФЛ, планирани за днес, включително мач между Грийн Бей Пакърс и Синсинати Бенгалс. Още повече мачове предстоят този уикенд.

Ако искате да гледате този предсезонен мач от седмица 1 (и останалите), ние имаме няколко опции, които да обмислите.

< h2>Как да гледате мача Пакърс срещу Бенгалс

Предсезонният мач между Грийн Бей Пакърс и Синсинати Бенгалс е насрочен за петък, 11 август от 19 часа. EDT (16:00 PDT). Играта ще се излъчва по NFL Network. Можете да гледате мача Денвър Бронкос срещу Аризона Кардиналс в 22:00 часа. EDT и в NFL Network.

NFL Network е включена в много пакети за кабелна телевизия. Нямате пакет за кабелна телевизия, който включва NFL Network? Един от най-рентабилните начини да го получите е чрез . Стриймърът предлага достъп до мрежата на NFL, местни филиали на NBC, Fox и ABC (където има) и ESPN със своя план Orange + Blue Tier. Също така си струва да се отбележи: Sling TV се предлага с включено 50 часа базирано на облак DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-добри мачове от НФЛ за сезона и мачове от Световната купа на FIFA за жени.

Този план обикновено струва $60 на месец, но стриймърът в момента предлага промоция с 50% отстъпка за първия ви месец, така че ще платите само $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характеристики на ниво Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, включително местни филиали на NBC, FOX и ABC (където налично).Получавате достъп до повечето местни NFL игри и национално излъчвани игри.Всички нива на абонамент включват 50 часа базирано на облак DVR съхранение.Sling TV предлага достъп до повечето NFL игри този сезон на най-ниската обща цена. $30 (първи месец) в Sling TV

Гледайте мача Пакърс срещу Бенгалс с NFL+

Ако искате да гледате всички предсезонни мачове, дори и тези, които не са на пазара, . Премиум услугата за стрийминг, започваща от $40 на година (или $7 на месец), предлага достъп до NFL Network, плюс всички предсезонни игри. И да, това включва тези, които се излъчват извън пазара. За да увеличите още повече вашето NFL изживяване, можете да надстроите до NFL+ с NFL RedZone и да гледате до осем NFL игри едновременно. Налична е седемдневна безплатна пробна версия.

$7 на месец в NFL+

Още начини да гледате мача Пакърс срещу Бенгалс: FuboTV

Можете също да гледате играта на Грийн Бей Пакърс срещу Синсинати Бенгалс на . FuboTV е ориентирана към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до почти всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network, NFL RedZone и други, така че ще можете да гледате повече от днешните игри.

За да гледате NFL без кабел, стартирайте 7- еднодневен безплатен пробен период на Fubo. Можете да започнете да гледате веднага на вашия телевизор, телефон, таблет или компютър. Fox, както знаете, предлага неделни NFC игри чрез „NFL on Fox“; докато ESPN е домът на "Футбол в понеделник вечер". ABC излъчва и някои "MNF" игри.

В допълнение към NFL футбол, FuboTV предлага MLB, NBA, NHL, MLS и международни футболни игри. FuboTV започва от $75 на месец.

Започнете своя безплатен пробен период на FuboTV

Излъчвайте поточно мача Packers vs. Bengals на Hulu + TV на живо

Можете да гледате NFL, включително NFL Network, с . Пакетът включва достъп до 90 канала, включително Fox и FS1. Включено е и неограничено DVR хранилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + телевизия на живо, плюс гледайте на живо предсезонни игри на NFL, ексклузивни игри на живо от редовния сезон, популярни студийни предавания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и много други.

Hulu + Телевизия на живо идва в комплект с ESPN+ и Disney+ за $70 на месец.

$70 на месец в Hulu

2023 NFL предсезонен график: Седмица 1

Искам да уловя повече от само мачовете тази вечер? Искате ли да знаете кога играят всички ваши любими отбори? Имаме те. Пълният предсезонен график за седмица 1 е по-долу.

Петък, 11 август

Грийн Бей Пакърс в Синсинати Бенгалс, 19:00 ч. на NFL Network Питсбърг Стийлърс в Тампа Бей Бъканиърс, 19:00 по местни канали Ню Йорк Джайънтс в Детройт Лайънс, 19:00 по местните канали Атланта Фалкънс в Маями Делфинс, 19:00 по местните канали Вашингтонските командири в Кливланд Браунс, 19:30 ч. по местните канали Денвър Бронкос срещу Аризона Кардиналс, 22:00 в NFL Network

събота, 12 август

Tennessee Titans в Chicago Bears, 13:00 в NFL NetworkIndianapolis Colts в Buffalo Bills, 13:00 по местните канали Ню Йорк Джетс в Каролина Пантърс, 16:00 на NFL Network Jacksonville Jaguars срещу Dallas Cowboys, 17:00 по местните канали Филаделфия Ийгълс в Балтимор Рейвънс, 19:00 в NFL NetworkLos Angeles Chargers в Los Angeles Rams, 21:00 в NFL Network

неделя, 13 август

Kansas City Chiefs в New Orleans Saints, 13:00 в NFL NetworkSan Francisco 49ers срещу Las Vegas Raiders, 4 pm. в NFL Network

График за предсезона на НФЛ за 2023 г.: Седмица 2

Планирайте предварително за игрите от следващата седмица с графика за предсезона на Седмица 2 на НФЛ по-долу.

Четвъртък, 17 август

Кливланд Браунс в Филаделфия Ийгълс, 19:30

Петък, 18 август

Каролина Пантърс в Ню Йорк Джайънтс, 19:00 Синсинати Бенгалс в Атланта Фалкънс, 19:30

Събота, 19 август

Джаксънвил Джагуарс в Детройт Лайънс, 13:00 ч. Маями Долфинс в Хюстън Тексас, 16:00 ч. Бъфало Билс в Питсбърг Стийлърс, 18:30 ч. Чикаго Беърс в Индианаполис Колтс, 19 ч. Тампа Бей Бъканиърс в Ню Йорк Джетс, 19:30 ч. Тенеси Тайтанс в Минесота Викингс, 20:00 ч. Канзас Сити Чийфс в Аризона Кардиналс, 20:00 ч. Ню Инглънд Пейтриътс в Грийн Бей Пакърс, 20:00 ч. Денвър Бронкос в Сан Франциско 49ърс, 20:30 ч. Лас Вегас Рейдърс в Лос Анджелис Рамс, 21:00 ч. Далас Каубойс в Сиатъл Сийхоукс , 22:00 ч.

Неделя, 20 август

Ню Орлиънс Сейнтс в Лос Анджелис Чарджърс, 19:05 ч.

Понеделник, 21 август

Балтимор Рейвънс в Вашингтон Командърс, 20:00 ч.

Какво да очаквате през сезон 2023-4 на NFL

Предсезонът на NFL продължава до 27 август. Седмица 1 от сезон 2023-4 на NFL започва на 7 септември 2023 г., когато Detroit Lions се изправи срещу началниците на Канзас Сити. Ето някои от ключовите сюжетни линии, които трябва да следвате за сезон 2023-4 на NFL.

Арън Роджърс в нов нюанс на зелено: Четирикратният MVP на NFL Арън Роджърс поема поста от бившия QB на Tampa Bay Buccaneers Том Брейди като най-старият активен играч в лигата. Всички погледи ще бъдат насочени към 39-годишната звезда на Hard Knocks, който смени униформата си на Green Bay Packers със зелена униформа на Jets след 18 сезона в Green Bay.

A-Rod вече оставя своя отпечатък в Ню Йорк като наставник на по-млади играчи като Jets CB Sauce Gardner, когото Роджърс нарича „бъдещ член на Залата на славата“. Джетс не са печелили Super Bowl от 1969 г. и не са влизали в плейофите от 2010 г. Роджърс е достигал до плейофите общо девет пъти. Джетс са инвестирали 112 милиона долара в Роджърс, добавяйки към автобиографията си десето пътуване до края на сезона.

Джино Смит заглушава критиците: NFC West винаги е бил силно оспорвано бойно поле и този сезон не е по-различен. Откакто куотърбекът на Seahawks Джино Смит беше назначен за титулярен куотърбек в ерата след Ръсел Уилсън, ние се радваме да виждаме Смит да мълчи на скептиците. Смит изведе Сиатъл до девет победи, хвърли рекордните в кариерата си 30 тъчдауна и направи Pro Bowl миналия сезон. Той обеща на феновете, че ще подобри прогреса от миналия сезон с надеждата да доминира в NFC West.

Брок Пърди вече не е без значение: След като премина от г-н Неуместен в Драфта на НФЛ през 2022 г. до първия последен общ избор на Драфта на НФЛ, който да играе (и да спечели) плейофен мач, куотърбекът на Сан Франциско 49ърс Брок Пърди е готов да се затвърди като титуляр на Niners, дори ако това означава да отстрани Trey Lance. Възходът на Пърди, от трета линия QB до титуляр в плейофите, заслепи феновете (НФЛ наистина обича добър сюжет) и ние ще очакваме с нетърпение Пърди да докаже, че успехът след сезона през миналия сезон не е случайност. Ние също обичаме добрата сюжетна линия.

Други сюжетни линии, които да проследим този сезон на NFL: След като отпадна за един сезон, за да се възстанови от разкъсан ACL, претърпял по време на Super Bowl LVI, суперзвездата широк приемник Одел Бекъм-младши заряза своя LA Униформа на Рамс и се присъедини към Ламар Джаксън в Балтимор. Това дуо има потенциал да бъде толкова плодотворно, колкото Арън Роджърс и Деванте Адамс или дори (предупреждение за връщане), Пейтън Манинг и Марвин Харисън.

Свързано съдържание в CBS Essentials

WWC 2023: Как да гледате Футболен турнир на Световната купа на FIFA за жени Sling TV сделка: Гледайте Световната купа на FIFA за жени 2023 г., предсезона на NFL и още телевизия на живо на половин цена Как да гледате играта на Лионел Меси за Inter Miami CFКак да гледате новия сезон на „Love Island USA“ Най-добрите телевизори за гледане на спорт през 2023
г
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР