Как Брекзит да бъде възможно най-безпроблемен - това ще обсъждат

...
Как Брекзит да бъде възможно най-безпроблемен - това ще обсъждат
Коментари Харесай

Меркел обсъжда с Борис Джонсън раздяла без проблеми

Как Брекзит да бъде допустимо най-безпроблемен - това ще разискват немския министър председател Ангела Меркел и английския министър-председател Борис Джонсън, който идва в късния следобяд през днешния ден в Берлин. Анонсът за тематиката на диалозите бе изработен от самата Меркел на конференция, отдадена на въздушния превоз.
Англия ще изгуби правата си на европейския пазар на въздушния превоз при излизане от Европейски Съюз и след Брекзит ще има потребност от реализиране на ново съглашение в тази сфера. Тъй като договарянията ще лишават време, най-добре би било да се основат ясни правила за преходния интервал, с цел да не се стига до усложнения, разяснява Меркел.
" Ще напуснем Европейския съюз на 31 октомври и ще превърнем тази страна в най-хубавото място за живот в света ", написа през днешния ден в Туитър преди отпътуването си Борис Джонсън, представен от Франс прес. След диалозите с Меркел, му следва среща и с Макрон на френска земя. По-рано Джонсън прикани Европейски Съюз да прояви подготвеност за взаимни отстъпки по бъдещата разлъка.
 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР