Как бизнесмени, олигарси, знайни и незнайни, с помощта на Борисов,

...
Как бизнесмени, олигарси, знайни и незнайни, с помощта на Борисов,
Коментари Харесай

ГЕРБ с нов удар по Нинова: С кои бизнесмени сме работили за овладяването на БСП? ВИДЕО

Как предприемачи, олигарси, знайни и незнайни, благодарение на Борисов, се пробват да овладеят Българска социалистическа партия. Ако това е по този начин, желаеме неотложно Нинова да уточни кои са тези хора, кои са тези предприемачи.

За да е ясно дали това е реалност или на ниска цена пиар. Ние няма по какъв начин да останем безучастни. Това съобщи на конференция Александър Ненков от ГЕРБ.

Нинова отвърна на удара на Борисов с мощен залп: 10 години танго на премиера и...

„ Традиционно в Българска социалистическа партия предприемачите са неприятни. Едни неприятни предприемачи и олигарси се пробват, дружно с Борисов, в действителност преди три години, са се пробвали да завладеят Българска социалистическа партия. Настояваме като се каже А, да се каже до Я.

Ако госпожа Нинова я е боязън да ги назове поименно и такива има, да назове от кое място са, на какъв брой години са, какви са.

Премиерът тушира Нинова и уточни най-голямата й неистина към българите

За да разберем кои са те индиректно. Ако няма такива предприемачи, то тогава излиза, че има квалифициран проект някой да се изкара жертва, за да завоюва гласовете на общото заседание на столетницата”, добави Делян Добрев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР