Кажи на тая жена да се кротне - тази заплаха

...
Кажи на тая жена да се кротне - тази заплаха
Коментари Харесай

Съдия Цариградска получила нова заплаха: Кажи на тая жена да се кротне

" Кажи на тая жена да се кротне " - тази опасност получава в късните часове арбитър Владислава Цариградска след изявлението си в БНР през вчерашния ден. Заплашителните думи са ѝ предадени от обща позната, която имат с Веселин Иванов - началник на Дирекция " Публична връзка " към основна прокуратура. 

" Ако някой дръзне да насочи такива закани към арбитър, какво може да чакат жителите ", попита Цариградска в студиото на Нова тв. 

В изявлението си в БНР през вчерашния ден Цариградска сподели, че буди подозрение, че началник на тази конструкция в прокуратурата е точно Иванов, който е подавал сигнали против и.д. Главен прокурор Борислав Сарафов за имотното му положение.

Рискове за Цариградска се появяват, откакто е разпитана за заканите и опитите над нея за принуждение на длъжностно лице да предприеме несъмнено деяние срещу волята му. Тя има подозрение, че кабинетът ѝ в Луковит е бил подслушван. " Бюрото 6 месеца не можа да разбере в кой кабинет аз съм била и да извърши инспекция ", сподели тя. Кабинетите са били два. 

По думите ѝ един от значимите въпроси пред проверяващите е кои са прокурорите „ С ” и „ Р ”,  получавали огромни суми при визитите си в заведението „ Осемте джуджета ”. „ Вие би трябвало да зададете тези въпроси към институциите и по-специално - към Прокуратурата ”, съобщи Цариградска на въпрос дали знае кои са хората зад тези букви.

Според нея по-важно е да се намерения дали има справедливи източници, посредством които да се възстановят събитията обратно във времето. " За мен „ Кутията на Пандора ” са специфичните разследващи средства ", съобщи Цариградска и добави: „ Бюрото за надзор на СРС ми сподели: " Много спешно ни дайте формален документ от ръководителя на съда кой кабинет сте употребила ". В интервала, в който имам задоволително съображение да допускам, че съм била скрито следена, освен посредством подслушване, считам, че съм и следена ”, съобщи Цариградска.

По думите ѝ от Бюрото за надзор на СРС умишлено не са направили инспекция на кабинета ѝ в границите на половин година, защото по думите ѝ в съда в Луковит те са два и елементарно е можело да бъде тествано кои са и дали в тях е имало подслушващи устройства.

Съдия Цариградска съобщи, че Мартин Божанов-Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи.

„ Имал е водещ началник от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който напълно неотдавна е бил освободен от служба. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи ”, съобщи Цариградска.

Съдията още веднъж се предвижва с униформени и има назначена със заповед защита.

Владислава Цариградска прикани сътрудниците си да стартират да приказват, както и публицистите да създадат същото и да бъдат почтени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР