Кажи на тая жена да се кротне.Такова послание е получила

...
Кажи на тая жена да се кротне.Такова послание е получила
Коментари Харесай

Кажи на тая жена да се кротне. Цариградска получила обаждане в късните часове

" Кажи на тая жена да се кротне. "

Такова обръщение е получила нощес в късните часове арбитър Владислава Цариградска, която от години не стопира обществено да споделя по какъв начин е била подложена на закани от кръга към убития Мартин Божанов-Нотариуса, а след разстрела му е чест посетител в медиите, където дава още детайлности.

За новата опасност Цариградска описа в ефира на Нова тв тази заран.

По думите й нощес й се обадила нейна позната, очевидно обща и с шефа на дирекция " Публична комуниикация " към администрацията на основния прокурор Веселин Иванов, с цел да й съобщи недвусмисленото предизвестие да замълчи. То следва присъединяване на Цариградска в БНР през вчерашния ден, където тя загатна и името на Иванов.

" Така са ми подадени - като негови думи. Аз мога единствено да предсказвам. Но знам, че същият е отправял сходни предизвестия против проф. Асена Сербезова по време на Коронавирус " - уточни Цариградска, препращайки към войната, която Гешевата прокуратура поде против Сербезова по време на Коронавирус рецесията след нейни предизвестия за медикаменти, които се изчерпват в мрежата.

Самият Иванов е отпред на връзките в държавното обвиняване от 2020 г. И през днешния ден Цариградска още веднъж изрази удивление, че още заема поста, при все, че е бил първият адресант на сигнал против началника си - краткотрайно изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов - по новия механизъм за следствие на основния прокурор и заместниците му. Както е известно, Сарафов бе заместител на Иван Гешев и негова дясна ръка, само че бързо " обърна палачинката ", откакто заваляха политически претенции за оставката на Гешев. И бе заплатен като и.ф. обвинител номер едно, откакто Гешев в реалност бе отхвърлен. Срещу Сарафов като заместител на Гешев имаше редица подадени сигнали, в това число за имотното положение на фамилията му - твърди се, този съответно подаден от шефа на пресцентъра му Иванов. Механизмът проработи въпреки всичко, след дълго шиканиране на процеса, с цел да откри, че няма данни за нарушавания.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР