Кажете, лесно ли е според вас, не просто да откриеш

...
Кажете, лесно ли е според вас, не просто да откриеш
Коментари Харесай

Такава свекърва да имаш: Виктория Бекъм блести в топ форма и с бижу за 2 милиона на сватбата на Бруклин

Кажете, елементарно ли е съгласно вас, не просто да откриеш любовта на живота си и свекър ти да е не какъв да е, ами най-секси футболистът на всички времена, само че и да имаш свекърва като Виктория Бекъм? Ако би трябвало да бъдем почтени, най-вероятно не е.

И макар че Никола Пелц, избраницата на Бруклин Бекъм, е съвършена хубавица и модел, въпреки всичко Вики Бекъм е освен забележителна жена, тя е цяла империя. А на сватбата на сина си несъмнено го потвърди, като заблестя в супер секси сатенена рокля (която малко припомня на елегантна нощница, само че на госпожа Бекъм всичко ѝ е простено) с блестящи детайли и бижута, безусловно за милиони.

Гордата свекърва даже бе прибрала косата си на висок кок, допускаме, с цел да покаже специфичната си огърлица, която е на стойност цели 2 млн. паунда. Бижуто е направено от 15 карата злато и впечатляващ елмаз, само че в това време стои доста нежно върху кожата ѝ. Напълно в неин жанр - скъпо, елегантно и внимателно.

 Виктория Бекъм

Тоалетът ѝ е напълно направен по дизайн на госпожа Бекъм и е първата рокля котюр на марката ѝ. Ушиването ѝ е лишило цели 5 дни от 6 шивача в лондонското ѝ ателие. Платът е доставен особено от обичаната фабрика на Виктория, която се намира до езерото Комо в Италия и е въодушевен от отражението на лунната светлина във водата. А акцентът, който виждате по роклята, са три разнообразни вплетени френски дантели.

Гримът също бе извънредно обран, само че и блестящ. Виктория заложи на нежни цветове и искра, като е прибавен и леко опушен колорит. Красиво, празнично, без нищо ненужно.

Дейвид Бекъм от своя страна беше в типичен формален черен костюм с бяла риза и черна папионка. Но истината е, че той постоянно ще бъде незабравим, какъвто и тоалет да бе избрал.

Виктория не пропусна да се похвали, че освен роклята ѝ е била от личния ѝ бранд, само че и родителите ѝ са заложили на стилните ѝ решения. Баща ѝ също бе в обичаен черен костюм с бяла риза, а майката в прелестен тъмносин гащеризон без презрамки, комбиниран със сако в същия цвят.

 Виктория Бекъм родители

Ето това е да си имаш свекърва като Виктория Бекъм - стилът постоянно ще те съпровожда в фамилния живот!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР