Кафето е една от най-предпочитаните напитки, особено рано сутрин. Тя

...
Кафето е една от най-предпочитаните напитки, особено рано сутрин. Тя
Коментари Харесай

Какъв си според кафето, което пиеш?

Кафето е една от най-предпочитаните питиета, изключително рано заран. Тя ни работи ободряващо и ни приготвя за идните провокации, които са част от новия ден. Знаете ли обаче, че кафето е способно да издаде доста за личността ви и характера ви?
Какво споделя кафето за нас? • Еспресо;
Обикновено хората, които пият еспресо, са доста директни и прями. Те споделят това, което мислят, в очите на човек. Не обичат празните приказки, нито шикалкавенето.
• Двойно еспресо;  Разкриха тайната на съвършеното кафе Разкриха тайната на съвършеното кафе
Приготвянето на съвършената чаша кафе е фантазията на всеки почитател на напитката. Не бързайте да се отчайвате от следващия си несполучлив опит. И...

Това са хора, които постоянно дават най-хубавото от себе си. Те не обичат измененията и постоянно мислят трезво и разсъждават разумно над нещата.

• Еспресо с мляко;
Ако пиете кафе с мляко, доста евентуално е да сте от хората, на които им е мъчно да взимат сами решения за всяко едно нещо, което е част от живота им. Любителите на тази напитка са последователи на комфорта и поставят всевъзможни старания, с цел да му се любуват.
• Макиато;
Хора на удоволствията, които знаят в кой тъкмо миг да не прекаляват. Те са извънредно прецизни и съвършено проведени.
• Лате;  4 неточности, които феновете на кафе позволяват 4 неточности, които феновете на кафе позволяват
Чаша ароматно кафе заран е като обред за мнозина. Напитката съвършено ободрява, тонизира и усъвършенства настроението. Но лекарите предуп...

Отново става въпрос за хора, които имат проблеми с вземането на решения. Любителите на латето са извънредно лоялни и се стремят по всевъзможен метод да угодят на близките.
• Капучино.
Тези персони са не малко сантиментални. Открояват се с изискан темперамент. Винаги съумяват да провокират интерес, тъй като в тях има нещо загадъчно. Те са изобретателни, само че имат един сериозен минус – доста постоянно им се случва да са с неверна преценка за останалите.

Пожелаваме ви наздраве с чаша горчиво кафе!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР