Кадрови промени в СДВР обяви на брифинг днес служебният министър

...
Кадрови промени в СДВР обяви на брифинг днес служебният министър
Коментари Харесай

Сменят ръководителите на седем районни управления към СДВР


Кадрови промени в Столична дирекция на вътрешните работи разгласи на брифинг през днешния ден служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Повод за рокадите са многочислените инспекции, осъществени през предходните дни, акцентира Демерджиев и разгласи, че линията на политически назначения не би трябвало да продължава в Министерство на вътрешните работи.

Хората, които ще сменим не са осъществявали чадър върху никого, само че не са осъществявали и нужния надзор, не са открили дейности, които да не доведат до случай като този с Георги Семерджиев, даде образец Иван Демерджиев.

Без рокади няма по какъв начин да обезпечим добраната организация в районните ръководства на Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи той и заяви измененията в управленията на общо седем от районните ръководства на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Сменени ще са началниците на Второ РПУ, Трето РПУ, Четвърто РПУ, Пето РПУ, Шесто РПУ, Седмо РПУ и Осмо РПУ.

В ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив началникът Димитър Балев ще бъде преназначен. На негово място ще бъде назначен заместник-директора на директорията до в този момент. Мотивите са му напълно персонални и по негова молба, заяви още Демерджиев.

Друг обаче е казусът в ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил, където също ще бъде заменено управлението. Досегашният зам.-директор ще поеме кюстендилската полиция.

Старши комисар Светослав Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите, разреши си да ме излъже непосредствено в очите, съобщи Демерджиев и заяви, че в предизборно време комисар Григоров се е срещал с представители на ГЕРБ, по думите му, задоволително високопоставени. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР