Кадриев е преживял катарзис и е намерил сили да прости

...
Кадриев е преживял катарзис и е намерил сили да прости
Коментари Харесай

Кадриев преживя катарзис и намери сили да прости прегрешенията на бившата си

 Кадриев е претърпял катарзис и е намерил сили да елементарни прегрешенията на някогашната си брачна половинка Бонка. Двамата са заровили томахавките след няколко тежки правосъдни борби, жестока словесна медийна война, която продължи повече от 10 години, написа " Ретро ".

Кадриев и Бонка са загърбили сложното минало и в този момент се срещали, когато тя се прибирала от Косово, където се омъжи наново. Голяма роля за стопяване на ледовете посред им изиграл абитуриентският бал щерка им Габриела. Покрай празника на детето двамата се разчувствал и решили да спрат да водят война за нейната обич, тъй като тя е независима персона.

Въпреки това тв водещият признава, че му е било извънредно мъчно да бъде и майка, и баща за момиченцето си, а в годините на пубертета й се чувствал безпомощен да я управлява. След раздялата родителските права над Габриела бяха присъдени на Кадриев, както и самото дете декларирало пред съдията, че желае да остане при татко си.

Юки споделя, че най-трудният миг бил когато претърпява няколко интервенции на гърба и бил прикрепен за леглото в продължение на два месеца, в които трябвало щерка му да го гледа, а не той нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР