Кадри заснети от българи в Германия и Франция взривиха мрежата

...
Кадри заснети от българи в Германия и Франция взривиха мрежата
Коментари Харесай

Кадри взривиха мрежата! Немски и френски ТЕЦ-овете бълват пушек свободно, а Европа иска да закрие нашите централи

Кадри снимани от българи в Германия и Франция взривиха мрежата и се споделят десетки хиляди пъти. На тях се виждат работещи немски и френски топлоцентрали и облаците от дим, които бълват в небето.

Краткият видеоматериал от Франция е сниман на автомагистралата край Лион, а този от Германия е до великански мини за открит въгледобив, най-вероятно в Рурска област. Хората недоволстват поради двойния стандарт, който има във връзка с ТЕЦ-овете в тези две развити европейски страни и към централите, които работят у нас и бяха нарочени за закриване.

" Погледнете в Германия Тец-овете каквo вършат, отново нашите тецове им били отговорни. Нашите доста замърсявали, а пък тези били доста чисти…Европейска страна Франция, Лион, град, никак не замърсяват въздуха, а? А в България, че бай Пешо си е запалил печката и му пуши, не може. А погледнете Франция, погледнете..Браво на французите.. ”-казват хората снимали видеата на фона на покъртителни гледки от облаци гъст пушек.

Стотици консуматори питат, това ли е чистияt европейски въздух и до по кое време ще се търпи зеленият европейски рекет и неговите " прислужници ” у нас.
Виж видео: https://m.facebook.com/17841400625299494/videos/278247831775449/

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР