Кадри YouTubeНик Найдев, 21-годишeн младеж от Ванкувър, Вашингтон, е бил

...
Кадри YouTubeНик Найдев, 21-годишeн младеж от Ванкувър, Вашингтон, е бил
Коментари Харесай

Пиян българин скочи от круизен кораб с височина 11-етажна сграда

Кадри YouTube

Ник Найдев, 21-годишeн юноша от Ванкувър, Вашингтон, е бил изпъден от компанията Royal Caribbean, със възбрана да се качва повече на нейни кораби, откакто е скочил от балкона на 11-ия етаж. Видеото на скока бе качено на акаунта на Найдев в Инстаграм на 12 януари. По време на публикуването клипът е гледан близо 100 000 пъти. Скокът се случи по време на пристанищна спирка в Насау, Бахамските острови. Луксозният лайнер, от който той скочи е Симфония на моретата, написа Блиц.



В мненията в Инстаграм Найдев сподели, че към момента е бил пийнал от предходната вечер по време на скока. 

Под своя фотография Найдев написа: „ Какъв старт на 2019 година “ Найдев разпознава своя другар Константин Крячун като оператор. Говорейки пред локалната радиостанция КОИН, Найдев сподели, че не му е било позволено да се върне на кораба и е бил заставен да купи билет за аероплан от 200 $ до Маями. Найдев съобщи пред станцията в изказване:

" Наистина съм сюрпризиран от това по какъв начин това видео се популяризира в интернет. Не чаках това, преди да скоча. Идеята ми беше, че това ще е добър смях за моите другари и аз просто ще плавам назад към брега и ще продължа почивката си и в никакъв случай не съм мислил, че  ще стане толкоз съществено. Когато защитата ме настигна, те споделиха на мен и моите другари, че би трябвало да опаковаме чантите си и да напуснем кораба неотложно и, че не сме добре пристигнали на никой от техните круизни кораби.



Местната полиция в Насау, Бахамските острови, беше извикана да ни вземе от кораба, само че за благополучие полицията смяташе, че цялата обстановка е занимателна и не пристъпи към подаване на каквито и да било правни дейности. Скочих от 11-ия етаж и височината би трябвало да беше над 100 фута. Надявам се, че не въодушевявам никого да опита това, тъй като не желая да се усещам виновен за нечии пострадвания. "

В мненията в Инстаграм, Найдев приказва за следствията от скока, казвайки: „ Краката ми бяха в действителност добре. Боли ме вратът и опашната кост. Все още бях пийнал от предходната нощ. Когато се разсъниха, просто взех решение да скоча. Когато изтрезнях, гърбът ми стартира да ме боли много зле. Едва можех да вървя в продължение на 3 дни и едвам можех да дремя от болката. ”Найдев сподели, че една дребна лодка го е отвела до брега.

Круизната компания съобщи в изказване: „ Това беше неуместно и неразумно държание и на него и на неговите спътници бе неразрешено да пътуват още веднъж с нас. Проучваме правни дейности. ”В различен коментар Найдев обърна внимание на възбраната, като сподели:„ Цялата ми група беше разрушена и са ми неразрешени всевъзможни круизи за цялостен живот. "



Според страницата на Найдев във Facebook той е роден в Германия с български родители, които се реалокират в Съединените щати, когато той е на три години. Найдев е ученик на Heritage High School във Ванкувър и е някогашен треньор по гимнастика. Има клипове на профила на Найдев, които му демонстрират негови скокове от високо, на джет ски и сноуборд.

Видеото е снимано едновременно, когато 16-годишно момче почина, откакто е паднало от балкона на осмия етаж на сходен круизен кореб, наименуван Хармония на моретата, също на Royal Caribbean, до момента в който корабът е бил на котва в Хаити.

Тийнейджърът явно се е опитвал да влезе в стаята си през балкона, защото е изгубил ключа си. Жертвата е посочена като Лоран Мърсър, от островите Уолис и Футуна, френска колония в южната част на Тихия океан. The Sun Sentinel оповестява, че Мърсър и неговото семейство са били в средата на седемдневна фамилна почивка в Карибите, когато се е случил случаят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР