кадри YouTube/“След игрите“, Нова телевизия, bTV“Две години подред ми звънят

...
кадри YouTube/“След игрите“, Нова телевизия, bTV“Две години подред ми звънят
Коментари Харесай

Мастагарков се изповяда: Два пъти отказвам на „Ергенът“, Марто ми е сърдит заради Емануела

кадри YouTube/ “След игрите “, Нова телевизия, bTV

“Две години поред ми звънят за “Ергенът ”, тъй като очевидно давам отговор като профил за това предаване, а и връзката с дамите не ми куца, само че не е моето нещо. Не е мястото малкия екран да показваш възприятията и желанията си към един човек ”, това съобщи един от най-изявените участници в “Игри на волята ” Благомир Мастагарков.



Моделът акцентира също, че в слуховете, че сред него и съплеменничката му Моника е имало романс, не са правилни. “Не срещнах любовта в “Игри на волята ”, безапелационен беше Мастагарков. Бившият футболист обаче забелязал, че тя има интерес към него.



„ Това, което не се видя в предаването е, че аз ѝ споделих, че не е мястото и времето ”, разяснява Мастагарков в подкаста “След игрите ”.

“За момента любовта ми куца, за последно имах другарка преди три години ”, призна той. Хубавецът сподели, че е придирчив към дамите и не харесва такива, които са прекалили с корекциите. Той употребява случая да опровергае клюките за себе си, че си оперирал носа, скулите и си е присаждал коса. “Никакви корекции нямам ”, безапелационен беше полуфиналистът в “Игрите “.


От „ Игрите “ излязъл с разнебитено тяло
Благомир Мастагарков е следващият участник в “Игри на волята ”, който признава, че е бил в доста тежко физическо положение, само че е траял да се състезава. В полуфинала той бил безусловно на границата на силите си.

“Бях с зараза на белите дробове, никакъв въздух нямах, имах пулс 215 ”, описа някогашният футболист. Той също така се прекръсти пред камерата, и сподели, че травмата на рамото, която доста от съплеменниците му смятаха за симулация, е изцяло действително. “Преди два дни бях на физиотерапия, рамото още ме боли и съм на инжекции ”, призна Мастагарков.



Макар че се сдобриха в Марто Елвиса в края на предаването, двамата отново са се скарали в действителния живот. “Не сме окей с Мартин, не е поради игрите, наши си неща ”, сподели загадъчно Мастагарков. После обаче самичък призна, че става въпрос за – по негови думи – неразбирателство с Емануела, някогашната жена на Мартин. Според Мастагарков Елвиса изревнувал безпричинно, за това сега са още веднъж в спор.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР