кадри YouTube/PlanetaOfficial, Емил Каменов: Лошо му се пише: Крисия си

...
кадри YouTube/PlanetaOfficial, Емил Каменов: Лошо му се пише: Крисия си
Коментари Харесай

Лошо му се пише: Крисия си го върна тъпкано на Евгени след изгонването от Ергена

кадри YouTube/PlanetaOfficial, Емил Каменов: Лошо му се написа: Крисия си го върна тъпкано на Евгени след изгонването от Ергена

Певицата Крисия D пусна незабавно нова ария, с която да отговори на изгонването си от имението на „ Ергенът “ 2. След като не съумя да омае Евгени, поп фолк изпълнителката нанесе своето възмездие с песента „ Две дами “.



Във видеото вземат участие още две неодобрени от Ергена „ моми “ – устатата Габи и Ивелина, сдобила се с прякора „ госпожата “ поради учителската си специалност.



Текстът на песента е директен отговор на историите от сантименталното риалити – в „ Две дами “ се пее за рози, изневери и пропуснати шансове, за които след това мъжете съжаляват. Поантата е, че две дами се събират в едно легло, в което можеше да бъде и един мечтан до неотдавна мъж, който обаче към този момент може единствено да фантазия е за тази опция.


Видеото е много провокативно и е изпълнено с танцуващи в прегръдка женски силуети.
Отхвърлените от „ Ергенът “ претендентки пък дефилират без усмивки и подготвени да санкционират.



За да бъде всичко още по-грандиозно, към трите риалити героини се прибавя и един риалити воин или по-точно антигерой. Това е Емо Каменов, прочул се с изгонването си поради пердах от сръбския вид на „ Биг Брадър “, наименуван „ Задруга “.



Каменов има собствен канал в ЮТюб, в който разяснява „ Ергенът “, като ръси от самото начало вулгарни обиди към участничките, официално цензурирани, само че по метод, по който всички прилагателни за девойките са пределно ясни.



Очевидно обаче Крисия D има задоволително богати и авторитетни продуценти, които да убедят татуирания пехливанин да се снима с девойките, по които напълно до неотдавна е плюл. Какъв хонорар е получил Емо Каменов за присъединяване си във видеото единствено може да гадаем. Именно той влиза в ролята на мъжа, който раздава рози на девойките. Между другото, в мненията си за „ Ергенът “ нападателният риалити облик декларира, че би влезнал в ролята, до момента заемана единствено от Виктор и Евгени.



Той даже дава обещание, в случай че има кастинг освен за девойки, а и за основната роля в „ Ергенът “, сигурно ще се яви. Друг забавен подробност е, че даже да наскърбява по всякакъв метод участничките в шоуто, Емо постоянно е проявявал явен копнеж по Крисия.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР