кадри YouTube/Блиц BG, БНТ, Спортал, Нова телевизияСиноптичката на БНТ Ева

...
кадри YouTube/Блиц BG, БНТ, Спортал, Нова телевизияСиноптичката на БНТ Ева
Коментари Харесай

Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле, Гонзо е фалшив мъжкар

кадри YouTube/Блиц BG, Българска национална телевизия, Спортал, Нова телевизия

Синоптичката на Българска национална телевизия Ева Кикерезова е една от най-красивите български в целия ни ефирен ефир. Преди да застане пред картата с облаците и температурите, тя е била състезателен публицист. Това си остана известно на малко на брой, тъй като младата Ева тогава се е изявявала в друга медия – спортната преса.



„ Футболистите ми даваха изявление с подготвеност “, това разкри с усмивка Кикерезова в изявление в YouTube канала на „ Блиц “. Тя направи и няколко коментара за български величия, които евентуално ще имат сериозен отзив.

Изключително пряма, Ева Кикерезова съобщи, че Валери Божинов е бил „ още по-зле “ в поддържането на обществения си облик по време на ранния стадий на кариерата си. Феномен в „ Лече “ с големи очаквания за бъдещето, Божинов се държал много лигаво при първото си изявление с Кикерезова. „ Започна да приказва на италиански, даде телефона на различен човек. Аз обаче знам италиански и разбрах какво става, споделих „ Дай ми го оня, другия “.



Езиците са били огромното преимущество на Кикерезова в спортната преса, където тя почнала работа две седмици след довеждане докрай на учебно заведение. Понеже приключила гимназия с португалски, тя станала скъпа за контакт с многото бразилци, които се появиха в българските тимове в избран интервал.



Ева описа, че в родното ѝ семейство всички са от „ Левски “, само че тя сменила благосклонностите си и станала почитател на ЦСКА. Това станало около работата ѝ, тъй като тя видял в алените доста по цивилизовано отношение към публицистите. „ В „ Левски “ по това време имаше такива неща, като да минаваш през краката на съперниците, Гонзо с окървавената глава… За мен това беше подправено мъжкарство “, изясни Кикерезова.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР