Кадри тик-ток АндреаФолк певицата Андреа възмутена от пребиваването си в

...
Кадри тик-ток АндреаФолк певицата Андреа възмутена от пребиваването си в
Коментари Харесай

Андреа се сбила с шеф Ангелов и напуснала Хелс китчън

Кадри тик-ток Андреа

Фолк певицата Андреа възмутена от пребиваването си в Хелс китчън, ресторант, който се оказа не на равнището на звезда като нея, очевидно привикнала да се храни единствено в такива със звезда „ Мишлен “.

Във видео тя описа премеждията си и отношението на „ оня по какъв начин се споделяше бее… “, визирайки началник Ангелов, който няколко пъти назова „ мастър началник готвачът “.

Скъпи другари, до момента бяхме в „ Хелс Китчън “. Това беше най-ужасното нещо в живота ми, най-ужасното. Да не приказваме, че ми се поставя паница, в която няма салфетка. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постелка сред краката, с цел да не се нацапам. Недопустимо е!Плюс това е етикет, който не се изисква единствено в най-скъпите заведения за хранене, само че и в най-обикновените.
`); break case width


Яденето се чакаше час и половина, при което нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които взеха решение, че не би трябвало по никакъв метод да ни кажат би трябвало ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да приказвам по-късно. Ще приказвам за цялата организация. Никой не ни сподели би трябвало ли още да чакаме.

Явно възмутена от това, че не са й обърнали нужното внимание полагащо се за звезда като нея напрежението ескалирало съгласно думите й.

Изведнъж мастър началник готвачът дърпаше телефона от татко ми и аз станах и го дръпнах от неговите ръце. Бях подготвена за експанзия, татко ми не работи за него, той е негов клиент.

Той се сдърпа с мен, не мисля, че беше правилно от мъж, само че възпитанието му пролича. Накрая на всичкото нещо Ангелов доста искаше да се снима с мен, само че по този начин и не се появи на фотосите.

Пожелавам на това предаване да си оправят сюжета, режисурата и организацията, тъй като аз знам по какъв начин е.

Коментарите под видеото, в което фолкаджийката изплака тъгата си, са много нецензурни по неин адрес, пускаме единствения, който е що годе порядъчен.

Коя беше ти бе, че се не сещам
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР