Кадри Шоуто на Слави“ архивЕдно позабравено шоу от далечната вече

...
Кадри Шоуто на Слави“ архивЕдно позабравено шоу от далечната вече
Коментари Харесай

Бягство към победата очаква нови приключенци

Кадри „ Шоуто на Слави “ списък

Едно позабравено шоу от далечната към този момент 2009 година започва още веднъж в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „ Шоуто на Слави “, в този момент също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е към този момент отворен и искащите да се впуснат в приключението могат да се запишат за присъединяване в Бягство към успеха “ 2.



Не се изискват някакви специфични умения, само че целесъобразно е да познавате България в географски и исторически аспект, с цел да имате късмет за победа.
`); break case width
Доста занимателна беше двойката на Златка Димитрова и нейната другарка в предходния сезон. Двойките получават жокери за ориентировка в маршрутите си, с цел да могат да стигнат първи до крайната точка.


Победители в първи сезон станаха братовчедите Марина и Христо, които си пожелаха да посетят Австралия.
Не единствено ще ви изпратя за 15 дни в Австралия, само че и ще ви финансирам, тъй че да преживеете едно извънредно странствуване и да се чувствате като в приказките, им даде обещание тогава Слави Трифонов.



Ограничение за участниците няма. Те могат да са в разнообразни роднински, другарски или други връзки, само че подготвени да подхващат пътешестване и минават през разнородни вълнуващи тествания, с цел да стигнат до огромната премия, наричана „ Съкровището “ този сезон.

 

Форматът е тестване за експедитивност, устойчивост, ориентировка, предвидливост, дарба за работа в екип и обща просвета. Дълги преходи без отмора, хубави и неприятни метеорологични условия, както и тежестта на личния багаж са единствено част от компликациите, с които би трябвало да се оправят участниците.

Кога тъкмо ще започва спортното шоу към момента не е ясно, само че кастингите са към този момент отворени и искащите да изживеят премеждие могат да се запишат.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР