Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха социалните

...
Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха социалните
Коментари Харесай

Шокираща кражба в Пловдив, жената вече се страхува да се прибира по тъмно

Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха обществените мрежи. Потърпевшото семейство се надява полицията, благодарение на жители,  бързо да разкрие крадеца.

Около 21,00 ч. чужд мъж влиза невъзмутимо в непознат парцел и без да бърза, излиза с детски велосипед. Случката се разиграва на дребната пловдивска улица " Русе ". Колелото е на сина на Иван Запрянов. Според охранителните камери стопаните на дома са се разминали по знамение с крадеца.

" Съпругата ми, дружно с децата, се прибира безусловно 3-4 минути преди крадецът да влезе. Основният проблем идва от там, тъй като при една възможна среща, нали осъзнавате, че този човек евентуално има  нож. Стреснат под адреналин или наркозависим – нищо не му пречи от напрежението да направи най-голямата пакост ", съобщи Иван.

Мъжът е засегнат от арогантността на крадеца.

" Наглостта да влезеш в един ранен час. На самите фрагменти се вижда по какъв начин индивидът е извънредно несмущаван от това, че влиза да краде. Той влиза спокоен, не бърза и ме възмущава, тъй като брачната половинка ми сега я е боязън да се прибира по мрачно “, добави той.

Иван Запрянов разгласява фрагментите в обществените мрежи с вярата крадецът да бъде разпознат.

" Имаме няколко сигнала, които към мен са пуснали. Аз съм ги препратил към полицията, защото държа връзка и с тях, тъй като е извънредно значимо този случай да се реши “, добави той.

От полицията прецизираха за bTV, че сега се води следствие.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР