Кадри с брутално насилие над беззащитно куче буквално взривиха социалните

...
Кадри с брутално насилие над беззащитно куче буквално взривиха социалните
Коментари Харесай

Мъж брутално малтретира куче във Враца ВИДЕО 18+

Кадри с брутално принуждение над беззащитно куче безусловно взривиха обществените мрежи у нас.

Видеата, които демонстрират ужасяващо принуждение над малко куче, бяха оповестени в обществената мрежа Facebook от Пламенка Калинкина, която е създател на врачанска фондация, организираща и предоставяща отбрана на всевъзможен тип животни, без значение дали са диви, домашни или селскостопански.

От фрагментите виждаме по какъв начин спокойно и добродушно малко куче стои във вход на блок, неизвестно за какво обаче възрастен мъж се доближава до него и стартира да го рита, притискайки животното в ъгъла. Кученцето стартира да скимти от болежка. На други фрагменти същият мъж взима кучето и го изхвърля в асаньора на кооперацията. Жестоките дейности на господина са снимани от камера за видеонаблюдение във входа на блока, а създателят на врачанската фондация за отбрана на животни споделя, че въпросният мъж малтретира кучето от година.

Калинкина написа в обявата си във Facebook, че към този момент е научила адреса и името на причинителя. Подала е и сигнал в прокуратурата по електронен път. Днес тя ще се опита да посети адреса и да избави дребното кученце, като се надява това да се случи с поддръжката на полиция, прокуратура, ОДБХ и Неправителствени организации.

" Освен че това е закононарушение по Наказателен кодекс член 325, това е публично рисково действие с изключително висок риск за естествените хора. Актовете на принуждение по отношение на животни, които са беззащитни, са знак за рискова психопатия, която не се лимитира единствено до свирепост над животни. ", изяснява Пламенка Калинкина.

Потребителите във Facebook са шокирани от дейностите на възрастния мъж и са на мнение, че той би трябвало да получи освен солена санкция, само че и затвор.

Предупреждаваме, че фрагментите не са за хора със слаби нерви:



Продължаваме да следим развиването на случая!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР