Кадри показват нагъл крадец - наречен най-долният от най-низшите“ -

...
Кадри показват нагъл крадец - наречен най-долният от най-низшите“ -
Коментари Харесай

Моментът „най-ниският от най-низшите“ крадец открадва коледни подаръци от прага на семейството

Кадри демонстрират безочлив апаш - наименуван „ най-долният от най-низшите “ - краде коледни дарове на деца от прага на семейство.

Безсрамникът взе пакети и розов скутер, които бяха дарове за децата на Джени Колинс, на осем и две години. Запис от камерата на звънеца демонстрира по какъв начин мъжът, облечен в черно яке, сиви панталони и черна шапка, отнася скутера и го изважда от кадър в Грантън, Единбург, към 19:00 часа в събота, 9 декември.

Той е забелязан за първи път тършува към общото стълбище, преди да излезе със скутера и два колета, които бяха коледни дарове. Това разгневи майката Джени Колинс, която показа клипа, с цел да се опита да наблюдава крадеца.

Говорейки с Edinburgh Live, Джени сподели: „ Мъжът влезе в стълбището на 9 декември към 19:00 часа, открадна детски двоен скутер и два пакета, съдържащи коледни дарове. В тях нямаше огромна стойност, само че това не е въпросът. Това също не е първият път, когато нещо сходно се случва. Все още не съм споделил на щерка ми, че скутерът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР