Кадри, показващи как мургава тълпа се стича на гробищата, вдига

...
Кадри, показващи как мургава тълпа се стича на гробищата, вдига
Коментари Харесай

Грозно! Махалата се изсипа на гробищата за Задушница, тези кадри възмутиха мрежата

Кадри, показващи по какъв начин мургава навалица се стича на гробищата, подвига олелия и тероризира хората, възмути мрежата. Кадрите са оповестени от Георги К.

Както е известно, през днешния ден е Архангелова Задушница и християните всеобщо посещават гробищата, с цел да почетат душите на умрелите си близки. Носи се алено вино, жито и разнообразни храни. Вероятно точно това е повода за засиленото ромско наличие в региона. Plovdiv24.bg разгласява фрагментите и текста към тях без редакторска интервенция.

Предварително се оправдавам за кадритеК който не желае, да не гледа, само че това, което се случва, не е обикновено! Всеки един от нас е отишъл да уважи родител, непосредствен или другар!

Всеки един от нас е отишъл там със тъга и горест в очите, а какво се случва - обикаля огромна група от близката " махала " и се разпръсва из целия гробищен парк. Някои от тях даже дърпаха пликовете на възрастни дами, които плачеха! Това обикновено ли е?

Говорих със охранителните, които също са млади момчета. Те споделиха, че се пробват да ги удържат от обяд и просто към този момент не съумяват, а в случай че не ги пуснат, снощи ще чупят надгробните плочи! Съжалявам още веднъж за грозните фрагменти!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР