Кадри Отровното триоПротестите с исканията за оставка на премиера Бойко

...
Кадри Отровното триоПротестите с исканията за оставка на премиера Бойко
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Тази война ще бъде спечелена с мирни средства

Кадри Отровното трио

Протестите с настояванията за оставка на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев не престават към този момент 63 дни. За на следващия ден 10-и септември е оповестено по този начин нареченото " Втора велико национално въстание " за 8.00 часа сутринта, написа

21:05 “Скоро този цирк ще свърши. Омръзна ни да гледаме слабото Ви зрелище. Призовавам на следващия ден да дойдат всички, с цел да покажем, че палките, спрейовете, сълзотворния газ и водните оръдия не могат да ни уплашат. Да забележим дали Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са съпротива. Да забележим кой ще е в залата и кой - при народа си. Тази война ще бъде извоювана от нас с мирни средства, а не с мафиотски способи, не с железни боксове ”, зарече се Бабикян.

Утре ще има здравен пункт за помощ на обгазени, в случай че има такива, като протетестиращите се провеждат непринудено.

20:55 “Ако не друго, възстановихме лятното кино. От началото на митингите бяхме тулупи, бяхме кал, през днешния ден към този момент поддържаме мафията. Значи е време да ни арестувате. Всички тук сме мафиоти. Ако не ни арестувате, значи не се борите добре с мафията ”, сподели Арман Бабикян за днешното изявление на премиера, че против него стачкува мафията.

20: 00 Според репортера ни митингът е по-малоброен от други дни. Той стартира с прожектиране на видоеклипове върху бивщия Партиен дом в който предходната седмица се реалокира Народното събрание. Клиповете бяха подправни видеа от изявления на Борисов, в които приказва за положителния живот в България, само че и фрагменти от комедийни подиуми от филми и репортажи,които го опровергават.

Краят на всяко видео е отбелязван с освиркване. Бяха припомнени озказванията на Борисов в съпротива от 2013 година в които споделя по адрес на Орешарски, че би си подал оставката на негово място и за контрапункт настоящи изявления. Бяха излъчени фрагменти от митинга от 2 септември, в това число и на битите протестиращи, при което Борисов бе освиркан още веднъж.

19:00 В началото на днешния митинг бяха поискани оставките на вътрешния министър Христо Терзийски, на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и на шефа на столичната полиция Георги Хаджиев. Причината - дейностите на полицията във вечерта на митинга на 2 септември, когато се стигна до ексцесии, заяви Българска национална телевизия.

На спонтанен брифинг на фонтана пред президентството ген. Димитър Шивиков, който интензивно взе участие в митингите от самото им начало, както и Тихомир Василев, който е деятелят на гражданското съдружие на Мая Манолова, настояха те да изоставен постовете си, защото се е стигнало до ексцесии след дейностите на провокатори.

" Как на митинга на 2 септември са се появили младежи със характерно облекло и раници и от къде са минали, откакто също е имало КПП-та ", попита Шивиков.

По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха на конференция, че за упования огромен митинг на следващия ден ще има повече КПП-та, а инспекциите ще са по-обстойни.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР