Кадри Отровното триоПо-рано днес от СДВР обявиха на пресконференция, че

...
Кадри Отровното триоПо-рано днес от СДВР обявиха на пресконференция, че
Коментари Харесай

Протестиращите искат още оставки

Кадри Отровното трио

По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха на конференция, че за упования огромен митинг на следващия ден ще има повече КПП-та

Освен оставките на премиера Борисов, на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев, оставките на вътрешния министър Христо Терзийски и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов бяха поискани от участници в антиправителствения митинг на пл. " Независимост " в София, предава

 
Те се събраха за 63-та вечер пред фонтана на Президентството. Оставките на Терзийски и Иванов се изискват поради дейности на полицията във вечерта на митинга на 2-ри септември.
 
Обстановката все още е спокойна. Има засилено полицейско наличие. 
 
По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха на конференция, че за упования огромен митинг на следващия ден ще има повече КПП-та, а инспекциите ще са по-стриктни. По-късно се чака протестиращите да тръгнат на шествие към " Орлов мост ". 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР