Кадри от мелето, предизвикано след неуспешен опит за шофиране в

...
Кадри от мелето, предизвикано след неуспешен опит за шофиране в
Коментари Харесай

В километричните задръствания на АМ Тракия: Бой между изнервени шофьори

Кадри от мелето, провокирано след несполучлив опит за шофиране в спешната лента, бяха публикувани в обществените мрежи. Според очевидци лидерът на рейс попречил на водач на лек автомобил с кърджалийска регистрация да влезе в спешната лента. Маневрата ядосала мъжа зад кормилото на колата. Той и спътникът му слезли от лекия автомобил и нападнали лидера на рейса. Част от пасажерите обаче се намесили в побоя и губещи най-после се оказали нападателите.

" Двама от " К " регистрацията, слязоха да бият водача на рейса, тъй като не ги пусна в спешната лента. После от рейса слязоха доста хора и момчетата с леката кола споделиха, че повече по този начин нямало да вършат ", написа във Facebook свидетел на екшъна, представен от " 24Родопи ".

От Агенция " Пътна инфраструктура " обясниха, че се постанова придвижването сред 11-и и 16-и километър да се реализира в платното за Бургас поради гаранционен ремонт на фугите на мостови уреди. От АПИ призоваха водачите за самообладание, защото нямало по какъв начин работата да се прекрати и било нужно време за набиране на здравина на бетонната структура.

Другият спорен сектор е при мостовото оборудване на 20-и километър в посока Бургас. Там обаче се наложило незабавен спешен ремонт.

Заради почналия деен летен сезон от пътната организация са изискали от фирмите-изпълнители да работят по най-ключовите трасета единствено в делнични дни, съобщи Нова телевизия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР