Кадри от масовия бой в столичния квартал Люлин“ в петък

...
Кадри от масовия бой в столичния квартал Люлин“ в петък
Коментари Харесай

Вижте още кадри от масовия бой в Люлин ВИДЕО

Кадри от всеобщия пердах в столичния квартал „ Люлин “ в петък вечерта бяха публикувани в медийното пространство. Трима пострадаха - единият бе настанен в реанимацията на „ Пирогов “. Друг бе настанен във ВМА с прободна рана в главата, а третият бе изписан от болница и арестуван от Министерство на вътрешните работи.

От фрагментите от охранителни камери в региона се вижда хронологията на случилото се. Минути след 20 ч. черен джип стопира булеварда на спешни светлини. Секунди по-късно тримата братя Михаил, Александър и Анджело застават до лек автомобил и беседват между тях.

След това от джипа излиза мъж. По информация на bTV това е Любомир Велков. Следва замяна на реплики сред четиримата мъже, която прераства в пердах.

Кадрите от размяната на ударите вижте тук:

 



На тях обаче се вижда по какъв начин в багра вземат участие най-вече Любомир и един от тримата братя.

В един миг Любомир съумява да се освободи от хватката на другия мъж и си потегля. Братята потеглят след него, а минути по-късно всички се връщат към колите си.

В 20:10 ч. Любомир се качва в джипа си и напуща мястото. От охранителните камери обаче се вижда, че към 30 секунди по-късно джипът се връща и удря колата на братята, които в този миг са до нея. Мощната кола отминава мястото, следва нов противоположен завой, а още няколко секунди по-късно – нов удар.

Мъжът в джипа, за който и братята настояват, че е Любомир, още веднъж се връща на мястото. Слиза от автомобила и  разменя няколко думи с другите участници в багра. От фрагментите се вижда, че в този миг единият от братята – Александър, към този момент е ранен. След това Любомир се качва в колата и потегля.

От фрагментите от охранителните камери се вижда, че на място се събират десетки хора, идва и полиция. В 20:25 ч. пред едната патрулка паркира лек автомобил, от който излизат трима души. Предполага се, че единият от тях още веднъж е Любомир, който в ръката си държи и палка. Те се затичват към тримата братя, само че полицията съумява да ги разтърве. На място идват и няколко коли за спешна помощ.



Няколко души са откарани в болница. В момента в лечебни заведения остават Александър Бериша, който е в „ Пирогов “. Той е най-тежко потърпевшият и беше настанен в реанимация.

В столичната болница „ Света Анна “ към момента е Любомир Велков. Той е признат с порезна рана на гърба и строшен нос. От лечебното заведение оповестиха, че мъжът не се нуждае от интервенция, каквито бяха първичните прогнози, само че ще остане под лекарско наблюдаване за още ден или два.

След случилото се две прокуратури образуваха досъдебни производства. В Софийската градска прокуратура производството е за съзнателно причиняване на пътнотранспортно произшествие против водача на джипа, който блъснал и наранил Александър Бериша. Според държавното обвиняване Любомир е предизвикал телесна щета, изразяваща се във фрактура и разбъркване на лявата подбедрица.

В Софийската районна прокуратура пък производството е против единия от тримата братя, а точно най-тежко потърпевшият - Александър. То е за нанасяне на телесна щета на съседа му Любомир.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР