Кадри от борда на самолета на Еър Франс, който кацна

...
Кадри от борда на самолета на Еър Франс, който кацна
Коментари Харесай

Ето какво е правил индиецът на борда на самолета на Еър Франс, който кацна принудително в София

Кадри от борда на самолета на " Еър Франс ", който кацна наложително в София поради буйстващ пасажер, се появиха в YouTube. На записа се вижда, че на борда поражда проблем сред пътник и стюардите на компанията. Става дума за индиец, който е хулиганствал на борда на машината, изпълняваща полет по маршрута Париж - Ню Делхи, обясниха от Министерство на вътрешните работи.

Самолетът кацна изключително на Летище София.
Още по тематиката
По-рано през днешния ден те обясниха, че пасажерът е желал да влезе в пилотската кабина и е нападнал екипажът на френската компания, предава.

По първични данни не става дума за случай след приложимост на алкохол. По неофициални данни нападателният пасажер е на 29 години.

" Работим по случая от нощес. Обвинението е за осъществяване на дейности, които заплашват сигурността на полета. Той е буйствал още от началото на полета. Това е принудило командира на самолета да го приземи на нашето летище. Престъплението е тежко и за него се планува отнемане от независимост от 5 до 10 години. Все още изпитваме усложнения да разберем дали е постоянен, само че сигурно осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко по-късно не се е държал доста съответно. Той няма рационално пояснение за осъщественото ", изясни завеждащият първо поделение на Национална следствена работа Ивайло Ангелов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР