Кадри: ok.ruРазбира се, такъв трансформатор не е работил дълго време,

...
Кадри: ok.ruРазбира се, такъв трансформатор не е работил дълго време,
Коментари Харесай

Учените онемяха от този трансформатор на 20 000 години в Шар планина

Кадри: ok.ru

Разбира се, подобен трансформатор не е работил дълго време, въпросът е друг: по какъв начин е направено електромагнитното устройство преди 20 000 години?

Този неповторим артефакт е открит от откривателя и фотографа Исмет Смаили на територията на горния било на Шар планина в Косово, съобщи Блиц.



Изглежда като елементарен камък, само че ученият незабавно се заинтересувал от това, че в този камък, сякаш някой е " внедрил " механически, много разпознаваеми актуалните човешки елементи, да вземем за пример електромагнитно устройство от меден проводник, порцеланов изолатор, а даже и симетрични дупки, които са да вземем за пример върху трансформатора, употребен за събиране на към този момент преобразуваната сила. Камъкът в този случай служи като корпус на даденото електромагнитно устройство, което за Исмет изглеждало като някаква фантастика.



Ученият отнесъл находката при сътрудниците си, които се занимават с археология, и те открили, че камъкът е на минимум 20 хиляди години. Как е допустимо, в случай че се вземе поради, че формалната просвета потвърждава, че в това далечно време, индивидът към момента е диво създание (Горен палеолит т.нар каменна ера), и в най-хубавия случай може да основава примитивни каменни принадлежности (шила, стъргалки, каменни ножове и т.н.). И внезапно - трансформатор с медна тел, и някак си затворен в камък (все отново е каменната ера)!



Исмет Смаили към момента се пробва да " пробие " с находката си, принуждавайки учените да я признаят и на тази основа да се стартира последователно да бъде преразглеждана формалната доктрина за произхода и развиването на човешкото общество. Въпреки това, той изцяло схваща какъв брой наивни са неговите опити. Самият " каменен трансформатор " от дълго време е прокиснал някъде в " изследователските лаборатории ", както и стотици други сходни археологически находки, на които самостоятелните учени даже са дали доста уместно определение - неудобни артефакти , тъй като те са неуместни за актуалната академична просвета.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР