Кадри: Нова ТвВенецуела е опасна държава, могат да те убият

...
Кадри: Нова ТвВенецуела е опасна държава, могат да те убият
Коментари Харесай

Венецуелка, която живее в България: Страната ми е опасна, там могат да те убият заради чифт обувки

Кадри: Нова Тв

Венецуела е рискова страна, могат да те убият поради един чифт обувки. Това съобщи венецуелката Естефания Мелендез, която е омъжена за българин и живее в страната ни от над 10 години. Пред Нова Тв Мелендез разяснява рецесията и политическата конюнктура във Венецуела. 

" Трудно ми е да проумея как хората оцеляват във Венецуела. Средната заплата е равна на 5 щатски $. Дори хората, които имат пари не могат да си обезпечат главните хранителни артикули. Към момента в страната не може да се откри даже парацетамол, да не приказваме за ваксини или медикаменти за лекуване на рак. Не знам за какво хората търпят това състояние ", сподели още тя. 

" Леля ми беше доста близка с Хуан Гуайдо, беше част от партията му. Заради тези връзки я грозеше опасност от затвор. Започнаха да я преследват и тя избяга в Аржентина. Само преди няколко седмици, до момента в който Гуайдо беше на обиколка в Южна Америка, той и вуйна ми са провели диалог. Гуайдо ѝ е декларирал, че битката би трябвало да продължи. Надявам се, че тогава доста хора ще се завърнат в родината си ", разкри Мелендез.  

  

" Николас Мадуро не може да разчита даже на поддръжката на въоръжените си сили. Те се занимават с контрабанда на злато, наркотрафик и похищение на хора и не поддържат Мадуро, а личните си ползи ", добави венецуелката.  

" С Хуан Гуайдо бяхме едновременно в един и същи университет. Той беше водач на придвижването против Уго Чавес, той доста интензивно участваше в акция против него. Това беше и първата година, в която Чавес не завоюва избори. Гуайдо е артикул на това потомство, което желаят децата им да имат бъдеще във Венецуела ", завърши Естефания Мелендез. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР