Кадри Нова ТВШеф Иван Манчев обеща новия сезон на кулинарното

...
Кадри Нова ТВШеф Иван Манчев обеща новия сезон на кулинарното
Коментари Харесай

Шеф Иван Манчев: Многото ми приятели и контакти ме правят богат

Кадри Нова ТВ

Шеф Иван Манчев даде обещание новия сезон на кулинарното риалити „ Черешката на тортата “ да е радикално друг от всичко до момента. Той показа, че слага нови задания и провокации за звездните участници и ги вади от зоната им на комфорт.

Този сезон е в действителност забавен, защото с изключение на провокациите, успяхме да извадим участниците от зоната им на комфорт. Те трябваше да готвят на открито, с избрани артикули и предписания. Показвах им такива и те трябваше да ги следват. Доста се затрудниха, само че се веселя, че успяхме и се получи. В момента предаването има огромен триумф. Винаги съм търсил мисъл и отношение към храната. Важно е по какъв начин се съчетават продуктите и по какъв начин се подготвят. За мен е значимо гостите да вземат участие с тяхната визия, сърце и душа. Важно е да покажат себе си и своята същина. За мен храната е минало, бъдеще и настояще. Добре е гостите да се провиснал и да не се тормозят, а да покажат най-хубавото от себе си, разкри началник Манчев.


`); break case width
Аз съм кардинален човек изключително в това, в което върша. Не се депозирам на страстта, тъй като тя е неприятен консултант. Увеличавам кръга си и имам доста нови другари, които обичам и почитам. Многото ми другари и контакти ме вършат богат. Важното е с хората, с които споделяме, да сме такива, каквито сме. Важното е хората да ти дават ентусиазъм и визия за бъдеще, безапелационен е Манчев.

Пред репортерът на Нова ТВ се появи и дамата до топ готвача, която незабавно се оплака, че е доста отзивчив и не обръща задоволително време на фамилията си, само че акцентира, че това не е безусловно неприятна линия.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР