Кадри Нова ТВПредставянето на фолк певицата Мария в Черешката на

...
Кадри Нова ТВПредставянето на фолк певицата Мария в Черешката на
Коментари Харесай

Персоналът на ресторант готви за фолк певицата Мария

Кадри Нова ТВ

Представянето на фолк певицата Мария в „ Черешката на тортата “ провокира много мнения измежду феновете и най-много признанието й, че в къщи съвсем няма кухня, което значи, че не готви. Точно по тази причина избра да се вихри в кухнята на ресторант и там да посрещне гостите си.



Цялото подготвяне на храната изглеждаше някак репетирано, пък и съставените елементи й бяха авансово готови. За нея остана задачата да ги дообработи и сглоби чиниите. Дори обърка тиквичката с патладжан.

Мария, мисля, че правиш чипс от тиквичка, а не патладжан, поправи я началник Манчев.

Съмнително е дали сама подготви всичко, само че пък тя си посрещна гостите най-малко, само че не съумя да ги залъже, че всичко е излязло от нейните ръце.



Този самун ти ли го подготви, усъмни се Николина Ангелкова. Къде си се учила да месиш?

Мария си призна, че за първи път прави самун и личеше. Зрителите видяха по какъв начин го метна във фурната отдалеко с два пръста, а кой го извади оттова не видяхме.

Това с декоративната кухня не ме изненада! Това с избор на кичозно заведение – също! Това да се правиш, че готвиш и то със самочувствие, е меко казано недопустимо! Никакво почитание към хората, които гледат предаването! Пълна излагация! Очаквано!!!



Чудно ми е къде се научи да готви, като вкъщи има “ декоративна кухня “, каквото и да значи това?!? Освен това не я видяхме да подготвя продуктите, всичко й беше нарязано и прилежно сложено в съдинки…
И тоя нервен смях…

Подадоха им ръка работещите в ресторанта, които бяха разпределили продуктите и очевидно бяха съставили менюто, а Мария пипна отсам – оттова.

Цялата вечер беше подигравка! Смешна, пипаше с два пръста, без да си намокри или нацапа ръцете даже, а може би не знае и по какъв начин ножа да държи
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР