Кадри: Нова ТвПевицата Тита, която прави фурор в Като две

...
Кадри: Нова ТвПевицата Тита, която прави фурор в Като две
Коментари Харесай

Тита откровена до болка пред Гала: Ето какво каза за гаджето си, Фънки и Паша Христова, и какъв страх е преодоляла

Кадри: Нова Тв

Певицата Тита, която прави възторг в „ Като две капки вода ”, е посетител в „ На кафе ” по Нова Тв. Пред Гала тя разкри дали нейният другар, който живее в Съединени американски щати, я ревнува, по какъв начин се е срещнала с Фънки, какво е претърпяла преди дебюта си в „ Като две капки вода ”, с кой е най-близка в шоуто и кой е бил най-трудният й облик за пресъздаване до момента.

Ето каква съобщи Тита:

„ Ние сме дружно с приятеля ми още отпреди да стана известна. Той знае моите фантазии и цели, и ме поддържа с двете си ръце. Не ме ревнува, макар че в една връзка постоянно е имало ревнивост, само че може би повлиява това, че сме на огромно разстояние един от различен.

За присъединяване си в „ Като две капки вода ” се върнах от Лас Вегас след 10-часов полет. Имах единствено два дни за подготовка, само че си споделих, че няма да има часова разлика и всичко ще мине добре. Имах страхове от аероплан, претърпях го, споделих, че ще дремя в самолета и по този начин стана. В последна сметка се оправих добре с облика на Кристина Агилера.



Бях на 13 години, когато се срещнах с Фънки. Бях вокал на рок група в Силистра и един ден нашият началник го извика, и аз се срещнах с него в Бърлогата. Просто ме чу по какъв начин пея, не съм си говорила толкоз доста с него. Явно ме е запомнил и е останал с положителни усещания за мен.



В „ Капките ” съм най-близка с Папи, Петя, Деси, Дичо. Всички са доста готини, и атмосферата не е конкурентна, а другарска. Всеки от тях към този момент е някакво име. Няма завист, гледат добре.



Паша Христова бе най-трудният ми облик и най-далеч от мен. Колкото и да одобрявам естрадната музика, аз не съм родена в това време. Беше ми мъчно да вляза в нейната страст, да я усетя като човек. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР