Кадри Нова ТВПълна излагация и невежество показаха някои от участниците

...
Кадри Нова ТВПълна излагация и невежество показаха някои от участниците
Коментари Харесай

Ивет Лалова, Гришо са непознати за участниците в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Пълна излагация и незнание демонстрираха някои от участниците в Хелс китчън. Еднакво зле се показаха и тим „ сини “ и „ златни “ на играта за различаване на известни персони. Единствено ненапълно можем да оправдаем Чоткин, който от дребен не живее в България и мъчно би разпознал родните, само че не го оправдава, че не разпознава и непознатите.

Появата на облика на Емил Димитров ги хвърли в бездънен размисъл- Нито един от сините не знаеше кой е той, нито кои са песните му. Принц Хари също нямаше щастието да бъде разпознат от участниците.


`); break case width
А, кой е тоя? Май е от доста остарели години като виждам перчема му, опита да отгатне Чоткин. эГригор нямаше никакъв късмет да бъде разпознат от Георги, който и от обща просвета не е чувал за единствения ни международно прочут тенисист.

При „ златните “ най-голямо затруднение се оказа Марадона. Той беше бразилец, мексиканец, негър, артист, само че не и аржентински футболист и то най-известния. Съдбата му последваха учен Денков, както и Тодор Колев.



Зрителите се възмутиха от това незнание на сякаш известни персони, които май се интересуват само от личната си личност.
Да не знаят кой е Емил Димитров?!!??
Това е новото потомство. Знаят обаче чуждите……

Да не приказваме,че не знаят кой е най-хубавият ни тенисист, дори и единствено новините да гледа човек, би бил чул името на Григор! Ние имаме единствено един, нямаме 100!



Особено Изито,не знае за Тодор Колев,не е чувала за Министър Денков, на тази възраст да не знае кой е министър-председателя,много зле

Бях сигурна, че това е тяхната игра;
Да,,,ама не…
Звезден тим,а не познава „ звездите “..
Пълно отчаяние..

Аз съм негър!
Аз съм мексикано – бразилец!
Кой съм аз?
Аз съм Лео Меси!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР