Кадри Нова ТВОтново много приказки, викове и обиди се чуваха

...
Кадри Нова ТВОтново много приказки, викове и обиди се чуваха
Коментари Харесай

Закани за саморазправа се разхвърчаха из Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Отново доста приказки, крясъци и обиди се чуваха от двете кухни, само че не се виждаха издадени поръчки, което подвигна напрежението, както при алените, по този начин и при сините. Кулминацията на крясъци пристигна когато трябваше да предлагат за изпъждане. Точно тогава по традиция никой не е отговорен и си е приключил работата. Първото място по изплъзване държи Чимидова, която по всевъзможен метод извърта нещата, само че да не е пред строя.

Луд скандал си спретнаха Михаела и Стефани и нищо и никой не съумя да ги успокои. Тръгнаха грозни обиди, сълзи и доста нерви се изхабиха до момента в който дефинират номинираните. Дори леко детската Симона опита да снижи напрежението.


`); break case width
Не по-различна бе обстановката и при мъжете. Там фигурата на Чоткин се явява обединител на отрицателна сила. Всички се нахвърлиха върху него, само че и той не се оставя да го надвият. Това изкара отвън нерви другояче кроткия до момента Георги.

Не ме нападайте всички мене, като че ли съм най-големия отпадък, опита да се отбрани Чоткин. Не ме интересува кой какво мисли. Аз ще си потегли от тук с гордо вдигната глава и с почит към шефа.

Единствено Митко опита да го отбрани:

Моите наблюдения са в този момент влизам и отново той черната овца. Всеки е против него, какво тъкмо е станало?

Непрекъснатият монолог на Чоткин обаче докара някои от останалите на ръба да влязат във физическа кавга с него.

Аз излизам отсам, в случай че желаете ме изгонете от предаването, тъй като по-късно в действителност ще го ударя. Така ще го изгърмя, че ви е бедна фантазията, ядоса се до прекаленост Георги. Ще би трябвало да ме изнасяте с полиция отсам.



Пред началник Ангелов още веднъж се заоплаква от отношението на останалите към него, само че той го отряза:
Истината е, че от време на време и аз желая да те изхвърля.
Засега му се размина и изпъден бе младока от Варна Керан, само че началник ги предизвести, че нямат повече изкупителни жертви. По-страшен е анонса за идващия епизод, където май дамите не си поплюват и в действителност стигат до физическа кавга, само че това следва да го забележим.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР