Кадри Нова ТВНяма и две седмици до старта на любимото

...
Кадри Нова ТВНяма и две седмици до старта на любимото
Коментари Харесай

С популярни лица стартират Капките

Кадри Нова ТВ

Няма и две седмици до старта на обичаното шоу „ Като две капки вода “. Водещи още веднъж са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Музикалното риалити още веднъж ще започва с благотворителна вечер в партньорство с УНИЦЕФ България.



След огромния триумф и събраните средства за три от самодейностите на Детския фонд на Организация на обединените нации предходната година, този път благотворителното издание застава зад идеята за битка против насилието против деца във всичките му форми. На 18 февруари в 20:00 часа на сцената ще излязат 8 дуета сред обичани български звезди и надарени деца. Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни дуетни сътрудници.

След тази благотворителна вечер ще стартира към този момент сезон 12 на Капките и някои от участниците към този момент са ясни. За фолк певицата Мария и Деян Неделчев – Икебаната стана ясно по-рано, че ще вземат присъединяване. Сега към този момент се спрягат имената на още двама от съсловието на поп фолка, това са Джулиана Гани и Джордан. С тях двамата везните накланят много към чалгата, само че не знаем към момента кои са останалите, запълващи броя.

За журито е към този момент ясно. Там още веднъж ще забележим Хилда Казасян, която е неотменна част от шоуто още през цялото време. След нея се подрежда Димитър Ковачев – Фънки и за повторно, компания ще им. прави Веселин Маринов. Новото попълнение е Любо Киров.
Феновете имат леки забележки към поканените реализатори, само че истината е, че за толкоз сезона се извъртяха много хора и може би е мъчно да взе участие някой нов и неочакван.



Голям почитател съм на предаването, само че в действителност стартира да става досадно, когато участниците са едни и същи. Вярвам, че има и други можещи и занимателни известни персони, които биха били подобаващи за формата.

Оле по какъв начин си отдъхнах като видях името на Михаела Маринова! За секунда бях решила, че може една година и без нея да минем…..

Ама за какво все едни и същи хора. Разбираме,че обикалят форматите за пари,ама ни писна да гледаме едни и същи муцуни.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР