кадри Нова твНе знам колко добре се справих, тъй като

...
кадри Нова твНе знам колко добре се справих, тъй като
Коментари Харесай

Седмичният победител в Капките Дара: Феновете са страхотни, чакат ме пред залата още от обяд

кадри Нова тв

Не знам какъв брой добре се оправих, защото нямам справедлива позиция. Но истината е, че терзанието изяжда някаква част от целия труд, който си вложил в превъплъщението си. Вероятно 20-30 %. Обаче със всяко излизане на сцената на Капките, това терзание понижава и труда на участниците се вижда. 

Това разяснява пред Нова тв седмичният победител в шоуто " Като две капки вода "  Дара Екимова. 

 Песента на Селин Дион, с която завоювах, аз персонално бих я изпяла друго. Но изискването с цел да спечелиш, е да се доближиш оптимално до оригинала. Аз въобще не се окайвам, въпреки Селин Дион да е висока топка, тъй като това присъединяване ми сподели, че би трябвало да влагам още повече усърдие и да работя върху увереността си по време на самото излизане, разяснява Екимова.

Моите почитатели доста мощно ме поддържаха. Те бяха там още от обяд, с цел да ме чакат пред залата и съм доста признателна за това. Аз се спирам при тях, приказваме, снимаме се преди подготовка или подготовка за грим. Те ми вдъхват кураж, страхотни са, уточни тя. 

Предаването е велико прекарване. Нямате визия какъв брой предан е целия екип, с цел да се получи най-после това, което феновете виждат, разяснява тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР