Кадри Нова ТВНай-големите сладури във Вилата на Любовта – Дарина

...
Кадри Нова ТВНай-големите сладури във Вилата на Любовта – Дарина
Коментари Харесай

Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ

Най-големите сладури във Вилата на Любовта – Дарина и Денис от Мадан, напуснаха “Един за различен ” откакто отпаднаха с един глас. Йордан и Елизабет бяха хората, които взеха решение кой ще си върви и кой продължава напред.

Малко не им доближи да избегнат елиминациите, само че шансът им изневери. Те имаха потребност от наложителна победа в тестването за двойки, само че една неверна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация против фамилията на Йоана и Румен.

Предизвикателството за двойки, което ги препъна изискваше експедитивност, акуратност и отлична връзка сред сътрудниците. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата за дамите беше да спукат осем балона, само че не безредно, а в характерна поредност. Задачата да упътват половинките си в вярна посока бе на техните сътрудници. Всяка неверна стъпка обаче, носеше на прегрешилите две спомагателни минути към тяхното финално време. С един сгрешен балон и добавени 2 минути Дарето и Денис отидоха на елиминации.
`); break case width


Те реализираха най-хубав заключителен резултат в предизвикването, само че грешката която позволиха ги изпрати на тв приемника дружно с не толкоз харесваните, само че пък много надъхани за победа Йоана и Румен, които приключиха последни.

Най-добре с тестването се оправиха служителите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и опция да извадят 1000 лв. от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор.

С този блян за наложителна победа двойката много нервира феновете. Особено Йоана е неудържима и подготвена да гази, само че да се докопа до огромната премия. Съпругът й Румен е повече нехаресван, в сравнение с одобряван освен от почитателите пред екрана, само че и от жителите на имението.



Следващия път, когато Румен гласоподава сигурно няма да поддържа двойка която ги поддържа.

Най-големите сладури! Най-добричките, най-чистите!❤️

Двойка за образец! Жалко че си потеглиха!

Дари и Денис са едни безпределно положителни хора и аз си изревах очите за тях. Свестни, мислещи, сърцати.

Това не беше почтено, трябваше да останат Дари и Денис. Момчето си рискува брадата, а тия Йоана и Румен какво направиха – нищо.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР