Кадри Нова ТВИ този епизод на Капките не мина без

...
Кадри Нова ТВИ този епизод на Капките не мина без
Коментари Харесай

Рачков се ядоса на Блатечки в Капките: Аз ще му шибна един шамар

Кадри Нова ТВ

И този епизод на Капките не мина без някой да настъпи Веселин Маринов. Този път самодейността пристигна от Асен Блатечки.



Така оприличи той имитацията на Керана. Точно в този миг Маринов си замълча и отмина репликата с безмълвие, единствено хвърли свиреп взор към Блатечки.



Но оказа се е го е подминал току по този начин и още веднъж повдигна въпроса, когато му бе дадената думата да разяснява осъществяването на Христо Гърбов.

Баджанак, стартира Маринов, като се обърна към Димитър Рачков.

Що по този начин с рогата напред като ми знаеш опциите, репликира той, само че Маринов продължи:



Не, не, ти чу ли Асен с кого ме оприличи? С оня глупак от Рамщайн. Баджанак, апелирам ти се!

Шшшш, Асене, кво прайш бе, на какъв се правиш бе? Това е лятна жълта рокля бе, къде е оня, и се обърна към Веско Маринов:

Добре ли е по този начин, аз ше му шибна един пестник по-късно.

Благодаря, тъй като усещам се малко кофти разбираш ли? Даже вървях на огледалото да се виждам. Не наподобявам на урод, оплака се той.

За мен си сълза, направи му комплимент Рачков.



Все още не може да се разбере дали всичко това е игра и подаване на реплики сред него и останалите или му липсва възприятие за комизъм. Но в случай че в действителност влиза в шегите с тази сериозна физиономия е популярен, удава му се актьорството.

Изпълнението на Христо Гърбов разяснява по този начин:
Най-хубавото на неговите фалшификати е, че постоянно се дръзвам.
На другите актьори съпреживявам осъществяванията, надали не ми идват сълзи. Когато Христо имитира единствено се дръзвам. Благодаря ти Христо!

Рачков не пропусна да захапе, че на това му викат критическа възраст, когато човек минава от едно прочувствено положение в друго.

Мнението на феновете за имитацията на артиста може да се заключи в това:

Съжалявам за коментара си, само че още веднъж не се оправи с текста, подиграва се с изпълнителите. За Кичка нищо никой не сподели, а беше в действителност доста кофти. С ария като Let’s twist again, не е толкоз комплицирано даже за човек, който не приказва британски. Просто не се старае и не се приготвя очевидно толкоз време като другите. Опитва се да се прави на огромен комедиант като Краси Радков, само че не му се получава. Да в театъра играе добре, само че там е наученото и репетирано авансово, приказвам за скечовете.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР