Кадри Нова ТВБезспорно най-забавната участничка в Хелс кичън е Цвети

...
Кадри Нова ТВБезспорно най-забавната участничка в Хелс кичън е Цвети
Коментари Харесай

Цвети за оранжевата престилка: Не ми отива на очите!

Кадри Нова ТВ

Безспорно най-забавната участничка в Хелс кичън е Цвети от Враца. Детските разсъждения на момичето разсмиват и забавляват всички. С всяко свое деяние демонстрира, че в действителност е там с цел да се учи, по тази причина не я пречупи и първата оранжева престилка, която получи.



Много жалко се усещам, тъй като тая престилка не ми отива, не ми подхожда, аз желая да си върна куртката. Много ме е гняв, че съм номинирана, само че аз знам, че ще се потвърдя.

Аз си знаех, че съм се справила най-зле. Отивам да чета менюто за тази вечер, сподели Цвети, твърдо решена да не изхвръкне от кухнята.

Наистина не й бе прелестно, че е на косъм, само че не го сподели по никакъв метод. Станислав се почувства задължен да поговори с нея и да й даде кураж.



Ти си доста упорита, нищо че в този момент си в оранжево. Можеш доста повече в сравнение с си мислиш ти самата.

Знам бе човек, напряко ще ги смажа.

Искам по този начин да си върна куртката, че всички да го запомнят – с чест и достолепие.

И по този начин стана. С помощта на Виолета направи страховит амюз буш, който хареса на началник Ангелов и това стана мотив да смъкна оранжевата престилка, която толкоз не харесва.



Зрителите не престават да я поддържат и да й се радват.

Има доста капацитет в това момиче, Успех с новото меню

Цветомира е най-интересния участник. И се оправя доста добре. Подкрепям това дете, което се оправя доста по-добре от много опитни възрастни кулинари. Браво момиче.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР