кадри Нова тв24-годишен мъж в Пловдив бе задържан вчера заради

...
кадри Нова тв24-годишен мъж в Пловдив бе задържан вчера заради
Коментари Харесай

Прокурор с апел към жените в Пловдив: Ако този човек ви е нападнал, сигнализирайте в полицията

кадри Нова тв

24-годишен мъж в Пловдив бе арестуван през вчерашния ден поради безпричинни набези над дами. Действията му били записани на камера. 

От градската прокуратура търсят жертвите на мъжа. 



Мъжът е престъпно проявен, арестуван за обири и безчинство.

Вследствие на оперативни дейности в последна сметка стигнахме до камера в подлез, където е станало нападението на 15 март. На записа е сниман целия случай.  

Това разяснява пред Нова тв зам.-прокурор Атанас Илиев.

Лично го гледах. Абсолютно непровокирано от нищо е нападението. Жената си минава по тротоара, само че мъжа се обръща и я рита много мощно. Не знам по какъв начин тази жена се задържа на краката си при този ритник. Изключително грозна постъпка, извънредно провокираща. Към момента е по отношение на мъжа е взета най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. Продължаваме да събираме информация и за други негови прояви - безчинство, обири, увреждане на имущество, отправяне на закани с нож, уточни той.



Обвинението сега за съответния случай с дамата е за демонстрация на безчинство с лека телесна щета, което от закона се санкционира с до 3 години отнемане от независимост, уточни той.

За благополучие дамата не е потърпевша съществено, няма заплаха за здравето й, само че са й породени болежка и премеждия, уточни той.

Данните за него сочат, че той е осъждан за обири и безчинство, а и има голям брой престъпни регистрации, добави прокурорът.



Апелирам, в случай че има и други жертви, нападнати от този мъж, да не се двоумят, а да подадат информация в полиция, в прокуратура, с цел да можем колкото може по-бързо да проверяваме всички случаи, уточни той.

И добави, че на този стадий от диалозите с мъжа е мъчно да се разбере какви са претекстовете за дейностите му. Те ще се обясняват благодарение на психиатрична експертиза в хода на делото, само че изрично не е бил предизвикан от жертвата. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР