кадри Нова тв23-годишната Радина от Варна преди няколко месеца напуска

...
кадри Нова тв23-годишната Радина от Варна преди няколко месеца напуска
Коментари Харесай

23-годишната Радина от Варна тръгна по света с 200 лева в джоба

кадри Нова тв

23-годишната Радина от Варна преди няколко месеца напуща България за да прекара две седмици в Бали. Но не става тъкмо по този начин. Всъщност изцяло съзнателно изпуска полета си назад към дома, а в джоба си има едвам 200 лв.. Идеята й е да сбъдне фантазията си - да обикаля света. За да събира пари, продава своя онлайн дневник за 2 $ броя. 

Радина през днешния ден е някъде по света.

Постоянно ме питат по кое време ще се прибереш в България. Еми ще се прибера, като обиколя цяла Азия, само че за малко, безапелационна е младата жена пред Нова тв. 

Като обикалям света и описвам за него, оказвам помощ на хората да се върнат към себе си и това, което са обичали и желали преди, изучавам ги да бъдат независими, разяснява Радина. 



Приключението ми стартира преди половин година, когато отпътувах за Сицилия за един месец да доброволствам в хостел. Работех по 4 часа дневно. После пристигнах в Бали за още един месец. Там преподавах британски език на локалните хора и се върнах в България, само че към този момент бях изменена. У мен се породи голяма жадност да пътувам и опознавам света, че просто не можех да се върна към естествения си живот, споделя момичето. 

Върнах се в Бали, тъй като за мен това е особено място. Върнах се сякаш за 10 дни, само че в последния ден, в който трябваше да се върна в България, взех решение, че не желая, че не мога. Нарочно си изтървах самолета и поемайки този риск, се почувствах ужасно щастлива. Звъннах на майка ми и й споделих, че не мога да се върна. Бях останала с 200 лв., нямах пари за билет наопаки и в случай че нещо се объркаше, нямаше по какъв начин да се върна, разяснява тя. 



Аз просто пипвам пътя и накъдето ме води, не съм по проектите, разяснява тя. 

Когато се върна в България, само че и където и да съм, към този момент знам, че мога да се оправя сама, че ще се измъкна от каквато и да е обстановка, тъй като се научих да разгадавам само на себе си, уточни тя. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР